Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in april 2019

April was een drukke maand wat betreft nieuwe films. Er verschenen zelfs zoveel nieuwe films dat het moeilijk was om een top lijst samen te stellen. Uiteindelijk zijn we erin geslaagd om vier titels te selecteren voor de lijst. Ben jij het niet eens met de lijst? Laat het dan weten en bepaal jouw beste titels van de maand april 2019.

Baby Driver

Baby is muziekverslaafd. De jonge, getalenteerde chauffeur van vluchtauto’s heeft last van oorsuizen. Hij rekent dan ook volledig op zijn persoonlijke soundtrack om de allerbeste te kunnen zijn. Als Baby verliefd wordt, is dat voor hem het moment om uit de criminele wereld te stappen. Dat lijkt echter volledig in het water te vallen als een overval verkeerd gaat.

Lees meer over Baby Driver

Wonder Woman

Wanneer een piloot crasht en vertelt over conflicten in de buitenwereld, besluit de Amazoneprinses Diana het huis te verlaten om een oorlog te voeren. Ze ontdekt haar volledige krachten en groeit uit tot één van de grootste heldinnen ooit.

Lees meer over Wonder Woman

The Notebook

Noah Calhoun is een arme, maar gepassioneerde jongeman. Als Allie Hamilton op vakantie gaat naar Seabrook in North Carolina, kruist haar pad met Calhoun. Noah is direct verliefd op Allie en de twee hebben de zomer van hun leven. Als de twee hun eigen wegen weer gaan, lijken sociale verschillen het einde te worden van hun romance

Lees meer over The Notebook

The Princess Bride

Om ook een ware klassieker toe te voegen aan de lijst, kon The Princess Bride niet ontbreken. De film vertelt het verhaal van een jonge jongen die ziek in bed ligt en door zijn opa wordt voorgelezen uit een boek. Het boek vertelt het verhaal van een boerenjongen die is veranderd in een piraat. Op zijn pad komt hij verschillende obstakels, vijanden en bondgenoten tegen. Uiteindelijk heeft hij maar één doel: Herenigd worden met zijnw are liefde.

Lees meer over The Princess Bride

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?