Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in april 2020

April is voorbij gevlogen, maar op Netflix was het allesbehalve een rustige maand. Zo werd er op het gebied van films heel wat nieuw aanbod gelanceerd. Wij gingen op zoek naar de beste nieuwe films van deze maand. Ben je het niet eens met de lijst? Stem dan op jouw beste titels van de maand april. Eerder maakten we de beste documentaires en beste series al bekend.

Extraction

Met Chris Hemsworth in de hoofdrol heeft Netflix een nieuwe uitstekende actiefilm gelanceerd. We volgen Tyler Rake, een huurmoordenaar die wordt ingezet om de zoon van een internationale crimineel te bevrijden. Het jongetje wordt echter vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld en dus wordt het een flinke uitdaging voor Tyler om de missie te laten slagen.

Lees meer over Extraction

The Willoughbys

Met The Willoughbys heeft Netflix een nieuwe familiefilm te pakken. We volgen de vier kinderen van de familie Willoughby. Met elkaar kunnen ze het prima vinden, maar hun ouders zijn het probleem. Ze zijn vervelend en egoïstisch en dus besluiten de kinderen een plan te bedenken om hun ouders op vakantie te sturen. Terwijl hun ouders weg zijn, leren de kinderen wat het is om een gezin te zijn.

Lees meer over The Willoughbys

Ocean’s 8

Niet alleen Danny Ocean kan er wat van, ook zijn zus Debbie (Sandra Bullock) blijkt een crimineel te zijn. Samen met haar rechterhand Lou gaan ze op zoek naar een team. Hun doel? Het stelen van een diamant tijdens het jaarlijkse Met Gala. Met zeven andere vrouwen wordt de overval ingezet.

Lees meer over Ocean’s 8

Once Upon a Time in Hollywood

Netflix verraste afgelopen maand vriend en vijand door Once Upon a Time in Hollywood al naar de streamingdienst te halen. We worden meegenomen naar het jaar 1969. Rick Dalton en stuntman Cliff Booth merken dat het einde van hun carrière in zicht is in het veranderende LA. Maar dan komt een populair filmstel naast Dalton wonen.

Lees meer over Once Upon a Time in Hollywood

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?