Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in april 2021

Het was een interessante maand op Netflix wat betreft nieuwe films. Zo was het onder meer de beurt aan de Nederlandse Netflix Original Just Say Yes. De romantische komediefilm deed goede zaken en heeft meteen een plek te pakken in de lijst met beste films op Netflix in april 2021. Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series.

Just Say Yes

De romantische komediefilm Just Say Yes met Yolanthe Cabau en Jim Bakkum in de hoofdrol heeft deze maand heel wat harten veroverd. In de film draait het om de hopeloos romantische Lotte. Zij weet precies hoe haar perfecte bruiloft eruit moet zien, maar dan lijkt alles in duigen te vallen en lijkt haar egocentrische zus wel de droombruiloft te krijgen.

Lees meer over Just Say Yes

Love and Monsters

Zeven jaar na de monsterapocalyps besluit de sympathieke, maar wat onfortuinlijke Joel zijn knusse ondergrondse bunker te verlaten en op zoek te gaan naar zijn ex. De hoofdrol in de actiekomediefilm is voor niemand minder dan Dylan O’Brien.

Lees meer over Love and Monsters

Six Minutes to Midnight

In de Britse dramathrillerfilm Six Minutes to Midnight gaat het om een Britse geheim agent die infiltreert in een Engelse kostschool voor de dochters van hooggeplaatst nazi’s. Het duurt niet lang tot hij de hoofdverdachte wordt in een moordzaak.

Lees meer over Six Minutes to Midnight

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?