Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in april 2022

Nu het einde van de maand april 2022 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in april 2022 en over de beste documentaires op Netflix in april 2022. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in april 2022.

The In Between

Er is geen vuiltje aan de lucht voor de tortelduifjes Tessa en Skylar, maar hun liefde wordt bruut uiteengerukt als ze opeens in een auto-ongeluk verzeild raken. Skylar is dood en Tessa ligt zwaargewond in het ziekenhuis… Raar maar waar: Tessa begint opeens berichten te krijgen die erop duiden dat Skylar met haar probeert te communiceren! En er gebeuren nog veel meer onverklaarbare dingen: mysterieuze foto’s (waar Tessa niets van weet) verschijnen in haar kamer en verdwijnen net zo snel. En het favoriete liedje van Skylar en haar is zomaar te horen! Tessa heeft echter geen idee hoe ze haar grote liefde kan bereiken…

➡ Lees meer over The In Between

Captain Nova

De film Captain Nova neemt ons mee naar het jaar 2050. Onze mooie planeet, de aarde, is er zó slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova (35 jaar oud) de opdracht krijgt om terug te reizen naar het jaar 2020 om een vernietigende milieuramp te voorkomen! Er is echter een onvoorziene bijwerking verbonden aan het tijdrijzen, want de hoofdpersoon krijgt de gedaante van haar twaalfjarige zelf. Niemand neemt haar serieus, behalve Nas, een probleemjongere die ze ontmoet in een politiecel. Nova en Nas slaan de handen ineen in een poging om de wereld alsnóg te redden!

➡ Lees meer over Captain Nova

American Siege

Hollywood-acteur Bruce Willis stopt met acteren omdat er bij hem de verschrikkelijke hersenziekte afasie is geconstateerd… Gelukkig kunnen we nog genieten van alle toffe actiefilms die hij al gemaakt heeft, zoals bijvoorbeeld American Siege uit 2021. In deze kraker kent sheriff Ben Watts (Willis) alle ins en outs van Fitzgerald, een rustig stadje in het zuiden van de Amerikaanse staat Georgia. Als de vooraanstaande dokter John Keats wordt gegijzeld is het dan ook aan Watts om deze situatie op te lossen. Maar burgemeester Routledge zet hem dusdanig onder druk om geweld te gebruiken tegen de gijzelnemers, dat Watts vermoedt dat er meer speelt… Ben jij benieuwd naar de andere Willis-films die Netflix in zijn catalogus heeft? Check dan dit artikel!

➡ Lees meer over American Siege

Sonic the Hedgehog

De film Sonic is natuurlijk gebaseerd op de populaire gamefranchise die dezelfde naam draagt. De bloedsnelle hedgehog (Engels voor egel) Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik tegen te houden en de wereld te redden.

➡ Lees meer over Sonic the Hedgehog

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?