Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in augustus 2019

De maand augustus is voorbij gevlogen. In de vakantiemaand heeft Netflix het zeker niet rustig aan gedaan en er zijn dan ook weer flink wat nieuwe titels verschenen. Wij gingen op zoek naar de in onze ogen beste films op Netflix in augustus 2019. Ben jij het niet met deze titels eens, dan kun je zelf ook stemmen op de beste nieuwe titels in augustus 2019.

Free Willy

Netflix heeft deze maand een familiefilm uit de jaren ’90 naar zijn streamingdienst gehaald. Het gaat om Free Willy uit 1993. De film vertelt het verhaal van een jongetje dat in een pleeggezin wordt geplaatst. Als Jesse er op een dag in zijn eentje op uitgaat en een orka-bassin beklad, krijgt hij de taak om in een dolfiniarum graffiti te verwijderen. Dan gebeurt er iets magisch en wordt Jesse vrienden met de eigenwijze orka Willy.

Lees meer over Free Willy

Hereditary

Horrorfilms doen het uitstekend op Netflix en ook afgelopen maand is er weer een parel verschenen. In de film Hereditary uit 2018 draait het om een huis dat overgenomen is door kwade krachten. Sinds de grootmoeder van de familie Graham is overleden, gebeuren er vreemde dingen. Al snel blijkt de familie niet bestand tegen de kwade krachten en blijkt de erfenis angstaanjagender dan ooit gedacht.

Lees meer over Hereditary

A Monster Calls

Het gaat niet goed met Conor. Het twaalfjarige jongetje heeft het idee dat hij er alleen voor staat. Zijn moeder is ernstig ziek, waardoor zijn oma vaak langskomt. Met haar heeft hij echter geen goede band en ook op school gaat het niet goed. Gelukkig is er één lichtpuntje, want in zijn slaap komt hij een troostend boommonster tegen dat hem leert begrijpen hoe complex mensen kunnen zijn.

Lees meer over A Monster Calls

Spider-Man: Een Nieuw Universum

In deze animatiefilm draait het om de tiener Miles Morales. Als hij gebeten wordt door een vreemde spin, merkt hij al snel dat hij verandert en superkrachten krijgt. Miles komt er al snel achter dat ieder parallel universum een eigen Spider-Man heeft. Ze besluiten allen hun krachten te bundelen om een deeltjesversneller van Kingpin te kunnen vernietigen. Alleen op die manier kan voorkomen worden dat alles vernietigd wordt.

Lees meer over Spider-Man: Een Nieuw Universum

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?