Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in augustus 2021

Augustus is bijna voorbij. Tijd om te kijken naar wat er de afgelopen maand allemaal is verschenen. In dit artikel vind je de beste films op Netflix in augustus 2021. Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series.

The Kissing Booth 3

De romcom trilogie The Kissing Booth is met het derde deel ten einde gekomen. Elle staat voor een bijna onmogelijke beslissing. Nu haar middelbareschooltijd erop zit zal ze een universiteit moeten kiezen. Maar kiest ze voor dezelfde school als haar beste vriend, of gaat ze haar vriendje achterna?

Lees meer over The Kissing Booth 3

Sweet Girl

Met Jason Momoa in de hoofdrol kunnen we sinds deze maand aan de slag met Sweet Girl. We volgen Cooper, een man die radeloos wordt als zijn vrouw gedood wordt. Hij verloor de liefde van zijn leven door de hebzucht van een farmaceutisch bedrijf. Nu zit zijn dochter zonder moeder en zonder gerechtigheid. Voor nu dan.

Lees meer over Sweet Girl

Aftermath

De horrorfilm Aftermath is verschenen. Daarin volgen we een jong stel dat het aanbod krijgt om in een prachtig huis te wonen. Om hun huwelijk te redden, gaan ze erop in. Het huis blijkt echter een duister verleden te herbergen.

Lees meer over Aftermath

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?