Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in augustus 2023

Nu het einde van de maand augustus 2023 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in augustus 2023 en over de beste documentaires op Netflix in augustus. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in augustus 2023.

Heart of Stone

Heart of Stone is een nieuwe Netflix-thriller met niemand minder dan Gal Gadot in de hoofdrol. Ze speelt Rachel Stone, een CIA-agente die tevens dienst doet als inlichtingenagent voor Charter, een schimmige organisatie die wereldwijd de vrede bewaart. De ‘spionne’ is de enige die ervoor kan zorgen dat The Heart, een krachtig technologisch bezit met de kracht om een markt te laten crashen of een vliegtuig uit de lucht te laten vallen, niet in handen komt van ‘kwade krachten’. Gadot liet eerder weten over haar nieuwe film: “Heart of Stone wordt extreem episch. Het is een ‘super-geaarde’, rauwe actiethriller.

➡ Lees meer over Heart of Stone

Het Geheugenspel

Het Geheugenspel is van origine een thrillerroman van Nicci French (het schrijverspaar Nicci Gerrard en Sean French) en Het Geheugenspel op Netflix is de Nederlandse verfilming daarvan. Hoofdpersonage Natalie Martello is omgeturnd tot Nathalie Deridder en op een koude herfstmorgen wordt in de tuin van een landhuis het lichaam opgegraven van een zestienjarig meisje. Het stoffelijk overschot is dat van Nathalie, die in de gouden zomer van 1969 spoorloos verdween en al meer dan vijfentwintig jaar wordt vermist. Het is een gruwelijke, lang verborgen misdaad, maar… de hamvraag is: wie heeft haar vermoord?

➡ Lees meer over Het Geheugenspel

Missing

Als Junes moeder Grace spoorloos verdwijnt terwijl ze in Colombia op vakantie is met haar nieuwe liefde, start het tienermeisje een zoektocht. Van de overheid hoeft ze echter totaal geen medewerking te verwachten. Ze besluit het wat creatiever aan te pakken in haar verblijfplaats Los Angeles. June wendt de allernieuwste technologieën aan om haar moeder op te sporen én stuit op geheimen die behoorlijk wat stinkende zaakjes aan het daglicht stellen.

Lees meer over Missing

Toen Ik Je Zag

Antonie Kamerling pleegde in 2010 zelfmoord. De acteur uit onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en All Stars scoorde door laatstgenoemde film ook een grote hit op muzikaal vlak. Het nummer Toen Ik Je Zag, geschreven door Guus Meeuwis, bracht hij uit onder de naam Hero, zijn personage in All Stars. Kamerling kampte met een bipolaire stoornis en maakte op 6 oktober 2010 een einde aan zijn leven. Op dat moment was hij al dertien jaar getrouwd met Isa Hoes en zij schreef drie jaar later het boek Toen Ik Je Zag. Een film werd tien jaar later gemaakt, waarin de personages en details wel zijn aangepast. In de film gaat het bijvoorbeeld om Esther (Noorthe Herlaar) en Bastiaan (Egbert Jan Weeber).

Lees meer over Toen Ik Je Zag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?