Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in december 2017

In december heeft Netflix het ons moeilijk gemaakt om de Beste Films van de Maand te kiezen. Het barstte namelijk van de topfilms die zijn toegevoegd aan het aanbod. Het begon al op 1 december met diverse topfilms. Uiteindelijk hebben we voor de volgende films gekozen.

➡ Dit zijn volgens ons de Beste Series en Beste Docu’s van december!

Gladiator

Vraag filmfans naar de tien beste films aller tijden en je hebt een grote kans dat Gladiator genoemd wordt. De film is alweer zeventien jaar oud en verscheen in december voor het eerst op Netflix in Nederland. Daarom mag Gladiator niet in dit overzicht ontbreken. De film werd in 2000 genomineerd voor twaalf Oscars en won er liefst vijf. Mocht je Gladiator nog nooit gekeken hebben, dan wordt het dus de hoogste tijd om deze film snel aan te zetten.

Bekijk deze film op Netflix

Prooi

Het Nederlandse filmaanbod op Netflix werd in december ook flink ververst. Er verdwenen een hoop Nederlandse titels, maar er kwamen er ook een hoop voor terug. Zo ook de film Prooi, van Dick Maas. Als iemand in Nederland weet hoe het moet om thrillers te maken, dan is het Dick Maas wel. In Prooi wordt Amsterdam geteisterd door een bloeddorstige leeuw. De leeuw moet zo snel mogelijk gevangen worden om meer doden te voorkomen na een bloedbad in het Vondelpark.

Bekijk deze film op Netflix

Inglourious Basterds

In 2009 wist Quentin Tarantino zichzelf weer eens te overtreffen met Inglourious Basterds. Inglourious Basterds was zijn derde film na Kill Bill en ook met deze oorlogsfilm had Tarantino een voltreffer. De film is gebaseerd op de film The Inglorious Bastards uit 1978 en draait om een Joodse bioscoopeigenaar die wordt gedwongen om een nazi-première te houden. Luitenant Aldo Raine is met zijn Joods-Amerikaanse soldaten tegelijkertijd bezig met een opmars.

Bekijk deze film op Netflix

Mamma Mia!

Met het oog op de feestdagen deed Netflix er goed aan door de ultieme feelgood film Mamma Mia! aan het aanbod toe te voegen. De film is alweer bijna tien jaar oud, maar nog altijd erg populair. De timing was extra goed, aangezien in december ook de trailer van Mamma Mia! Here We Go Again uitkwam. In de zomer van 2018 zal het vervolg op de film uit 2008 in de bioscopen verschijnen.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?