Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in december 2018

Voor de laatste keer in 2018 stellen wij een lijst samen met de Beste Titels van de maand. We ronden het jaar af met de Beste Films van December op Netflix. Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Filmmaand bij uitstek

Netflix weet natuurlijk dat er in de feestmaand december veel gebruikgemaakt wordt van de streamingdienst. Het kwam de abonnee tegemoet door zeer veel goede series, documentaires maar zeker ook films toe te voegen. Er is met recht sprake van een kwaliteitsimpuls voor het filmaanbod.

Aangekochte films

Niet alleen keerden toppers zoals Scarface en The Lord of the Rings terug in het aanbod van Netflix, er werden ook andere topfilms aangekocht. Zo verscheen plotseling Fantastic Beasts and Where to Find Them op Netflix. Dat was een verrassing, omdat we op Harry Potter voorlopig niet hoeven te rekenen. Daarnaast zagen we ook Sully, The Revenant en Birdman verschijnen in het aanbod.

Netflix Original Films

Ook met de eigen films scoorde Netflix in december. Van Roma wordt zelfs verwacht dat het Oscars gaat winnen. Bird Box zal dat vermoedelijk niet doen, maar de mysterieuze thriller met Sandra Bullock werd tijdens de kerstdagen ontzettend veel bekeken. Ook de live-action verfilming van Mowgli trok veel bekijks.

De beste films van november 2018:

# Titel Trailer
1 Fantastic Beasts and Where To Find Them
2 Sully
3 Bird Box
4 The Revenant
5 Birdman
6 Roma
7 Mowgli

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?