Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in december 2019

Het einde van de maand december komt in rap tempo dichterbij. De feestdagen zijn achter de rug en Netflix heeft er een maand op zitten met heel wat nieuw aanbod. Voor de maand december zijn wij op zoek gegaan naar de drie beste nieuwe films. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van de maand december. Daarnaast zijn ook de beste series en beste documentaires bekend.

Girl

Deze maand verscheen eindelijk de indrukwekkende dramafilm Girl online op Netflix. We volgen Lara, een vijftienjarig meisje dat geboren is in het lichaam van een jongen. Ze is bereid om alles in haar leven te veranderen. We volgen de fysieke en emotionele uitdagingen in aanloop naar een geslachtsveranderende situatie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lees meer over Girl

Moonlight

Een andere titel die wat ons betreft niet mag ontbreken in de top drie van deze maand, is Moonlight. Een homoseksuele Afro-Amerikaanse jongen met een aan drugs verslaafde moeder groeit op in de turbulente stad Miami. Terwijl hij zich staande probeert te houden, heeft hij een drugsdealer als mentor. Lukt het hem desondanks om zichzelf te ontdekken?

Lees meer over Moonlight

6 Underground

Deze maand was het eindelijk de beurt aan de release van 6 Underground met Ryan Reynolds in de hoofdrol. In de actiefilm zien we hoe een steenrijke technologiepionier na zijn nepdood aan de slag gaat met een team om een wrede dictator uit te schakelen. In totaal blijken alle zes huurlingen hun eigen redenen te hebben om mee te werken.

Lees meer over 6 Underground

Meer op Netflix:
De beste Series op Netflix van deze maand
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?