Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in december 2020

December is alweer bijna ten einde. De laatste maand van het jaar heeft heel wat interessante titels opgeleverd. Qua films was het absoluut geen verkeerde maand. In dit artikel vind je een overzicht met de beste films op Netflix in december 2020. Eerder schreven we al over de beste series en beste documentaires.

Fast & Furious 8

De Fast & Furious reeks is nog altijd uiterst populair. In Fast & Furious 8: The Fate of the Furious volgen we Dom die door een meedogenloze cyberterrorist gedwongen wordt om zich tegen Letty en de crew te keren. Alles wat ze hebben opgebouwd, komt in gevaar. Maar ze laten hem niet zomaar gaan.

Lees meer over Fast & Furious 8

The Midnight Sky

George Clooney is terug in de hoofdrol en had daarnaast ook nog eens de regie over The Midnight Sky. Daarin volgen we Augustine, een eenzame maar briljante wetenschapper in het noordpoolgebied. Hij moet alles op alles zetten om te voorkomen dat astronauten terugkeren naar de aarde tijdens een mysterieuze wereldramp.

Lees meer over The Midnight Sky

The Mule

The Mule groeide afgelopen maand uit tot een groot succes. We volgen een knorrige oude tuinder die vervreemd is van zijn familie en in financiële moeilijkheden zit. Om het financieel beter voor elkaar te krijgen, gaat hij aan de slag als koerier voor een Mexicaans drugskartel.

Lees meer over The Mule

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?