Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in december 2021

Het jaar 2021 zit er alweer op. In de laatste maand, december 2021, verscheen nog heel wat mooi nieuw aanbod op Netflix. In dit artikel nemen we je mee naar de beste films op Netflix in december 2021. Eerder schreven we al over de beste series op Netflix in december 2021 en de beste documentaires op Netflix in december 2021.

De Nog Grotere Slijmfilm

De Nog Grotere Slijmfilm is verschenen. Na de release van De Grote Slijmfilm, is Indy (Bibi) terug voor het tweede deel. Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Ze merkt dat er een magische kleur ontstaat als ze stiekem octopussenslijm toevoegt. Het is het beste slijm dat ze ooit heeft gemaakt. Maar als Benji erin slaagt om het recept te stelen, gaat alles mis.

Lees meer over De Nog Grotere Slijmfilm

Terug naar de Outback

Terug naar de Outback is de nieuwste familiefilm van Netflix. De film draait om een groep wilde dieren die het zat zijn om opgesloten te zitten. De groep van Australische, dodelijke wezens plannen een gewaagde ontsnapping. Zelfs aartsvijand koala Pretty Boy doet mee. Ze beginnen aan een epische reis.

Lees meer over Terug naar de Outback

The Power of the Dog

Benedict Cumberbatc heeft in The Power of the Dog de hoofdrol te pakken. In de western draait het om twee vrijgezelle broers die welgestelde landeigenaren zijn. Als een van de twee een nieuwe vrouw krijgt, probeert een dominante maar charismatische rancher de nieuwe vrouw van zijn broer en haar tienerzoon te intimideren. Maar dan komen lang verborgen geheimen aan het licht.

Lees meer over The Power of the Dog

Don’t Look Up

De film Don’t Look Up heeft een sterrencast gekregen. Met hoofdrollen voor onder meer Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence en Rob Morgan kan Don’t Look Up niet falen. De film draait om twee astronomen die op mediatour gaan om te waarschuwen voor een allesvernietigende komeet. Maar niemand is geïnteresseerd in het nieuws en niemand neemt ze serieus.

Lees meer over Don’t Look Up

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?