Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in december 2023

Nu het einde van de maand december 2023 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in december 2023 en over de beste documentaires op Netflix in december. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in december 2023.

Leave the World Behind

In Leave the World Behind, dat over een sterrencast beschikt, staan Amanda (gespeeld door Julia Roberts) en haar echtgenoot Clay (Ethan Hawke) centraal. Het stel heeft een luxe woning gehuurd om een weekendje in ‘bij te komen’ met hun twee kinderen. De familievakantie wordt echter ruw verstoord door een vreemdeling (Mahershala Ali) en zijn dochter die voor de deur staan met verontrustend nieuws: de wereld is onder vuur komen te liggen door een mysterieuze cyberaanval. Zij willen graag schuilen in het vakantiehuis, waarvan ze ook nog eens claimen dat het van hen is. Maar dat is gek!

➡ Lees meer over Leave the World Behind

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Spider-Man: Across the Spider-Verse is het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse en is deel twe van een trilogie. Meer dan een jaar na de gebeurtenissen in het ‘origineel’ wordt Miles Morales onverwachts bezocht door zijn vriendin Gwen Stacy. Even later al wordt hij meegezogen in een missie om alle universums te redden van de zogenaamde Spot, een gevaarlijke maar onervaren tegenstander, die een catastrofale ramp zou kunnen veroorzaken. Miles en Gwen reizen samen door het multiversum en ontmoeten een groep Spider-People die bekend staat als de Spider-Society, met aan het hoofd Miguel O’Hara.

➡ Lees meer over Spider-Man: Across the Spider-Verse

Rebel Moon: A Child of Fire

Rebel Moon: A Child of Fire is het nieuwe werk van regisseur Zack Snyder (300, Watchmen, Zack Snyder’s Justice League). In deze nieuwe Netflix-serie gaat het universum van Rebel Moon gebukt onder een dreiging, de dreiging van een invasie van de machtige Regent Belisarius. Er is maar één iemand die hem kan stoppen: de jonge vrouw Kora, die deze dreiging het hoofd moet bieden zodat ze een vreedzame kolonie kan beschermen. Om dat voor elkaar te krijgen reist ze stad en land (lees: de hele Melkweg) af op zoek naar krijgers die haar volk bij kunnen staan in de strijd met de indringers. En die krijgers zijn een aantal bekende gezichten!

Lees meer over Rebel Moon: A Child of Fire

Chicken Run: Dawn of the Nugget

In Chicken Run: Dawn of the Nugget is Ginger ontsnapt van de boerderij van Mrs. Tweedy en heeft ze eindelijk haar grote droom gevonden: een vredig eiland voor de hele kluft kippen. Als zij en Rocky vervolgens ook nog eens een klein meisje genaamd Molly uitbroeden, lijkt Ginger haar geluk al helemaal gevonden te hebben. Maar op het vasteland wordt de gehele kippensoort geconfronteerd met een nieuwe, vreselijke bedreiging. En die moet het hoofd geboden worden: Ginger en de andere kippen zetten hun eigen zwaarbevochten vrijheid op het spel.

Lees meer over Chicken Run: Dawn of the Nugget

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?