Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in februari 2018

Na de Beste Documentaires en Beste Series van februari besproken te hebben, sluiten we de ronde af met de Beste Films van de afgelopen maand op Netflix. Morgen verschijnen jullie keuzes van de Beste Titels van februari.

➡ Dit zijn volgens ons de Beste Series en Beste Docu’s van januari!

The Theory of Everything

Met The Theory of Everything werd in februari een absolute topfilm aan het aanbod toegevoegd. Met de indrukwekkende Eddie Redmayne als Stephen Hawking wordt het verhaal getoond van de wereldberoemde wetenschapper. Hawking wil zijn doctoraat als natuurkundige halen, maar hoort dat hij aan ALS lijdt. De prognose is slecht voor Hawking, maar Jane Hawking blijft hem trouw en samen zetten ze het werk voort. De film is gebaseerd op het boek My life with Stephen en daarin vertelt Jane over haar huwelijk met Stephen Hawking.

Bekijk deze film op Netflix

Eye in the Sky

Ook Eye in the Sky is een zeer gewaardeerde film en mocht daarom niet in deze lijst ontbreken. De film kwam in 2015 uit en verscheen in februari op Netflix. De hoofdrollen zijn voor Helen Mirren (The Queen) en Aaron Paul (Breaking Bad). Kolonel Katherine Powell leidt een geheime drone-missie in Kenia, die uitgevoerd wordt door dronepiloot Steve Watts. Het doelwit van de missie is een schuiladres van terroristen in Nairobi. De missie wordt een stuk lastiger als een onschuldig meisje om kan komen bij de drone-aanval. Wat is de juiste beslissing in dit geval?

Bekijk deze film op Netflix

When We First Met

Met When We First Met wordt ook nog een luchtige film aan deze lijst toegevoegd. In de Netflix Original is de hoofdrol weggelegd voor Adam DeVine, die later deze maand ook nog in Game Over, Man! zal opduiken. When We First Met is een typische romantische komedie. Noah is verliefd op Avery en via een magische photobooth kan hij terug in de tijd reizen. Hij maakt daar gebruik van door steeds terug te keren naar de avond waarop hij Avery ontmoette. Op die manier wil hij haar voor zich winnen.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?