Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in februari 2019

De maand februari is voorbij gevlogen. Toch heeft Netflix in de korte tijd dat de maand duurde in razend tempo nieuwe titels toegevoegd en het was dan ook nog een flinke uitdaging om de beste films op Netflix in februari 2019 uit te kiezen. Hieronder onze top 3 van deze maand. Ben jij het niet met ons eens? Laat dan weten wat jij de beste nieuwe titels van februari 2019 vond.

The Photographer of Mauthausen

The Photographer of Mauthausen, ook wel bekend onder zijn Spaanse naam El fotógrafo de Mauthausen, is een biografische film. In de film kijken we mee met Francesc Boix (Mario Casas). Hij is een Spaanse gevangene in een naziconcentratiekamp. Hij probeert door het stelen van fotonegatieven ervoor te zorgen dat bewijs van de gruweldaden in het kamp bewaard blijven. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Lees meer over The Photographer of Mauthausen

Isn’t it Romantic

Romcoms gaan er altijd goed in en ook deze maand was het weer raak met Isn’t It Romantic. Architecte Natalie heeft het geluk in de liefdes nog niet gevonden en ook op haar werk gaat het allemaal niet vlekkeloos. Dat verandert allemaal als ze buiten bewustzijn raakt en wakker wordt in een romantische komedie vol cliché, iets waar ze juist totaal niet van houdt..

Lees meer over Isn’t it Romantic

Paddington
De jonge Peruaanse beer Paddington besluit op een dag te vertrekken naar Londen. Ondanks dat hij helemaal gek is van de stad, blijkt al snel dat het er anders aan toegaat dan hij had gehoopt. Als hij verloren op een station aankomt, ontmoet hij per toeval de familie Brown. Zij bieden de beer een nieuw onderkomen. Wie denkt dat de beer daarmee nu veilig is, heeft het echter mis. Ondertussen opent een dierenopzetter namelijk de jacht op Paddington, maar hij geeft zich niet zomaar gewonnen.

Lees meer over Paddington

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?