Laatste nieuws over Netflix

De Beste Films op Netflix in februari 2020

De kortste maand van het jaar is ten einde gekomen. Februari bracht heel wat nieuwe titels mee op Netflix. Het selecteren van de beste films was dan ook allesbehalve makkelijk. Deze maand dan ook niet drie, maar liefst vier beste films van de maand februari. Niet eens met de lijst? Stem dan ook op jouw beste ttiels van de maand februari 2020. Eerder maakten we de beste documentaires en beste series al bekend.

After

Afgelopen maand was het de beurt aan After. Gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Anna Todd kijken we mee met Tessa, een leergierige en lieve studente. Vol ambities begint ze aan de universiteit, maar dan komt Hardin Scott op haar pad. Terwijl ze altijd dacht dat ze wist wat ze wilde in het leven, laat de verschijning van Hardin haar in één klap twijfelen aan alles.

Lees meer over After

T-34

T-34 is een indrukwekkende oorlogsfilm. We worden meegenomen naar 1944, wanneer de Tweede Wereldoorlog nog in volle gang is. Als de Duitsers de Russische T-34 tank te pakken krijgen, dwingen ze een Russische tankeenheid om de tank te besturen. Wat ze dan echter nog niet weten, is dat de tank nog vol munitie ligt. Een manier waarmee de Russen een gewaagd ontsnappingsplan bedenken.

Lees meer over T-34

The Coldest Game

Dat was niet de enige interessante oorlogsfilm van de afgelopen maand. Ook The Coldest Game verscheen namelijk. Met Bill Pullman in de hoofdrol worden we meegenomen naar oktober 1962. Daarin wordt de wiskundegenie Josh Mansky in een lastige positie geplaatst. Hij moet deelnemen aan een schaakwedstrijd tussen de Verenigde Staten en Rusland. Tegelijkertijd doet hij echter mee aan een dodelijk spionagespel.

Lees meer over The Coldest Game

To All The Boys: P.S. I Still Love You

Vlak voor Valentijnsdag verscheen eindelijk de langverwachte nieuwe film in de To All The Boys-reeks. Na To All The Boys I’ve Loved Before was het op 12 februari raak voor het vervolg P.S. I Still Love You. Daarin komt de relatie tussen Lara Jean en Peter flink onder druk te staan als een oude vlam plots opduikt. Is de liefde tussen de twee sterk genoeg om dat te overleven?

Lees meer over To All The Boys: P.S. I Still Love You

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?