Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in februari 2021

Op maandag beginnen we alweer aan een nieuwe maand. Een ideaal moment om nog even terug te kijken op wat er de afgelopen tijd allemaal is verschenen. Wat betreft films heeft Netflix het absoluut niet rustig aan gedaan. Wij gingen op zoek naar de beste van afgelopen maand. Eerder schreven we al over de beste series en beste documentaires.

To All The Boys: Always and Forever

Het einde van To All The Boys is verschenen op Netflix. Always and Forever was de laatste titels uit de trilogie. Daarin kwam Lara Jean voor een moeilijke keuze te staan. Het laatste jaar van de middelbare school staat centraal als Lara Jean terugkeert van een familiereis naar Korea en kiest waar ze gaat studeren, met of zonder Peter Kavinsky.

Lees meer over To All The Boys: Always and Forever

Alles is zoals het zou moeten zijn

Netflix voegde afgelopen maand ook een Nederlandse film toe aan zijn aanbod. Met Barbara Sloesen in de hoofdrol volgen we de alleenstaande moeder Iris. Nadat de vader van haar kind haar inruilt voor een ander, vindt ze nieuw geluk in haar drukke leven met een tv-carrière en een nieuwe liefde.

Lees meer over Alles is zoals het zou moeten zijn

Burden

Burden is afgelopen maand uitgegroeid tot een must watch. We volgen een jongeman die de top van de Ku Klux Klan in Zuid-Carolina bereikt. Als hij onder druk wordt gezet om demonstranten te gaan beschieten, besluit hij met onverwachte hulp de organisatie te verlaten.

Lees meer over Burden

Space Sweepers

Afkomstig uit Zuid-Korea verscheen deze maand Space Sweepers. De film werd voor zijn release vergeleken met de Marvel-films. We worden tenslotte door vier vreemde snuiters meegenomen naar 2092 waar ze achter ruimtepuin en verre dromen aangaan. Ze hebben niet het plan om de wereld te redden, maar dat verandert mogelijk als rijkdom in het verschiet is.

Lees meer over Space Sweepers

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?