Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in februari 2024

Nu het einde van de maand februari 2024 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in februari 2024 en over de beste documentaires op Netflix in februari. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in februari 2024.

De Vuurlinie

Op missie in Afghanistan is Marco Kroon een absolute held: hij leidt zijn manschappen op zeer heldhaftige wijze door allerlei vuurgevechten. Als gevolg daarvan ontvangt hij de hoogste onderscheiding die ons land kent, namelijk de militaire Willems-Orde. In de jaren daarna raakt Kroon echter meermaals in opspraak. Hij kampt met trauma’s die hij zelfs niet kan delen met de persoon die het dichtst bij hem staat, zijn geliefde Mirjam. En in de media én op straat heeft werkelijk waar iedereen een mening over hem. Het leven van de ex-soldaat lijkt nog het meest op een rollercoaster, en als hij zijn gelijk wil bewijzen, staat hij mogelijk voor zijn allermoeilijkste missie ooit. De Vuurlinie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal!

➡ Lees meer over De Vuurlinie

Players

Sportjournalist Mack uit New York heeft jarenlang samen met haar beste vriend Adam en hun team allerlei versiertoneelstukjes bedacht. In de loop der jaren heeft dit tot ontelbare onenightstands geleid, maar er zijn wel een aantal belangrijke regels die te allen tijde opgevolgd moeten worden, waarvan de belangrijkste is dat je geen relatie kunt opbouwen vanuit zo’n ‘play‘. Wanneer Mack echter onverwachts valt voor haar nieuwste doelwit, de charmante oorlogscorrespondent Nick, begint ze vragen te stellen over het spel. De grenzen tussen werk, plezier, vriendschap en romantiek beginnen langzaam maar zeker steeds vager te worden… En Mack heeft eigenlijk alleen maar verstand van ‘scoren’.

➡ Lees meer over Players

The Silencing

Een jager leeft een ‘kluizenaarsbestaan’ in de natuur. Totdat hij samen met de lokale sheriff, Alice, betrokken raakt bij een dodelijk kat-en-muisspel wanneer ze een wrede moordenaar op het spoor komen. Voor de jager speelt een persoonlijk motief mee, aangezien de moordenaar jaren geleden verantwoordelijk zou zijn geweest voor de ontvoering van zijn bloedeigen dochter. Of toch niet?

Lees meer over The Silencing

Prisoner’s Daughter

Als hij de diagnose terminale kanker krijgt, wordt Max na twaalf jaar gevangenisstraf vrijgelaten uit de gevangenis. Hij wil zich verzoenen met zijn dochter en kleinzoon, maar zijn gewelddadige verleden blijft hem maar achtervolgen en in de weg zitten.

Lees meer over Prisoner’s Daughter

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?