Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in januari 2018

Het drieluk met de Beste Titels van de maand wordt zoals gewoonlijk afgesloten met de Beste Films van januari. Netflix gaf ons veel keus wat betreft series en documentaires, maar qua films was de spoeling toch een stuk dunner.

➡ Dit zijn volgens ons de Beste Series en Beste Docu’s van januari!

WALL-E

Over WALL-E hoefden we in ieder geval niet te twijfelen. Deze enorm populaire Disney-film werd op de valreep nog toegevoegd aan het aanbod van Netflix in januari. WALL-E is gemaakt door de regisseur van Finding Nemo en wist het succes van die film te herhalen met een nieuw verhaal. In 2008 kwam WALL-E uit en werd een enorme bioscoophit. De film over een sympathieke robot in een Melkweg hier niet ver vandaan veroverde de harten van miljoenen kinderen en volwassenen.

Bekijk deze film op Netflix

Mr. Popper’s Penguins

Net als WALL-E is Mr. Popper’s Penguins een ultieme familiefilm. Met Jim Carrey in een rol die voor hem op het lijf geschreven is. Carrey is Mr. Popper, een zakenman pur sang. Als hij pinguïns van zijn vader erft zit er niets anders op dan voor ze te zorgen, in New York. Hiervoor moet hij de meest vreemde capriolen uithalen en bouwt hij zijn appartement om tot een poolgebied. Mr. Popper verafschuwt de situatie, maar Mr. Popper’s Penguins zou geen familiefilm zijn als hij gaandeweg niet zou ontdekken dat de pinguïns ook positieve effecten op zijn leven hebben.

Bekijk deze film op Netflix

The Good Lie

The Good Lie is een waargebeurd verhaal over een vluchteling uit Soedan. De jongen ontvluchtte daar de burgeroorlog samen met drie lotgenoten. In de Verenigde Staten hopen zij een nieuw bestaan op te bouwen. Die kans wordt de vluchteling geboden door een lot uit de loterij. Amerika is uiteraard een cultuurshock voor ze, maar ze ontwikkelen wel een bijzondere vriendschap met hun maatschappelijk werkster.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?