Laatste nieuws over Netflix

De Beste Films op Netflix in januari 2019

Januari is op alle fronten een goede maand geweest voor Netflix. Zo zagen we eerder al dat de streamingdienst aardig wat goede documentaires en series had toegevoegd. Ook wat betreft de beste films op Netflix in januari 2019 was kiezen niet makkelijk met de vele pareltjes die waren toegevoegd. Wij gingen op zoek naar de drie beste films op Netflix in januari 2019.

The Edge of Seventeen

Nadine (Hailee Steinfeld) heeft het niet makkelijk. Als ze erachter komt dat haar beste vriendin Krista een relatie heeft gekregen met haar oudere broer, stort de wereld van Nadine in. Ze is eenzaam, totdat ze zelf een jongen tegen het lijf loopt. Hij laat haar inzien dat de relatie tussen haar beste vriendin en broer helemaal zo erg niet hoeft te zijn.

Lees meer over The Edge of Seventeen

The Space Between Us

Nog nooit eerder was hij op de aarde, maar de eerste persoon die op Mars is geboren vindt het tijd om zijn roots te leren kennen. Hij ervaart de wonderen van de planeet voor het eerst. Samen met een slim meisje start de Gardner Elliot zijn avontuur om erachter te komen hoe hij is ontstaan. Hoe voelt het voor hem om na zestien jaar voor het eerst op de aarde te staan? En lukt het hem om de identiteit van zijn vader te achterhalen?

Lees meer over The Space Between Us

Life

We blijven nog even in de ruimtelijke sfeer, want afgelopen maand werd ook Life toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Zes leden van het International Space Station lijken dicht bij het bewijs te zijn om buitenaards leven op Mars aan te kunnen tonen. Wat ze echter niet weten, is dat hun onderzoek grote consequenties heeft als blijkt dat de levensvorm tekenen van intelligentie vertoont. Life heeft hoofdrollen voor onder meer Hiroyuki Sanada en Ryan Reynolds.

Lees meer over Life

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?