Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in januari 2020

Januari is weer voorbij en de eerste maand van het nieuwe jaar heeft heel wat nieuwe titels opgeleverd. Met onder meer ook een aantal indrukwekkende films. In dit artikel vind je in onze ogen de drie beste films van de maand januari 2020. Ben je het niet met de lijst eens? Stem dan ook op jouw beste titels van de maand januari 2020. De beste documentaires en beste series zijn ook al bekend.

The Shawshank Redemption

Bekroond met een 9,3 op IMDb is The Shawshank Redemption de film uit januari met de hoogste score. De film verscheen in 1994 en groeide uit tot een groot succes. In de veelbesproken film draait het om de van moord beschuldigde eerzame bankier Andy Dufresne. Als hij in de Shawshank-gevangenis terecht komt, vormt hij een hechte band met Red met wie hij van alles deelt.

Lees meer over The Shawshank Redemption

Vivir Dos Veces

Vivir Dos Veces In de Spaanse Netflix Original Vivir Dos Veces, ook wel bekend onder de naam Live Twice, Love Once, draait het allemaal om een gepensioneerde academische leraar. Het gaat niet goed met Emilio nu de ziekte van Alzheimer bij hem is vastgesteld. Voordat het te laat is, besluit hij samen met zijn gezin op zoek te gaan naar zijn jeugdliefde.

Lees meer over Vivir Dos Veces

Child’s Play

Netflix verraste horrorfans deze maand ook met de plotselinge lancering van de nieuwe Child’s Play film. In de remake keert de moordpop Chucky terug en zet hij onder meer de Internet of Things in om zijn moorden te plegen. De stem van Chucky wordt ingesproken door niemand minder dan Mark Hamill.

Lees meer over Child’s Play

Meer op Netflix:
De beste Series op Netflix van deze maand
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?