Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juli 2018

Bridget Jones Diary Juli

Zoals altijd wordt het drieluik Beste Titels van de maand op Netflix afgesloten met de Beste Films van juli. Het was niet makkelijk om die lijst samen te stellen, want er zaten veel interessante titels tussen.

Shot Caller

Er wordt vaak geroepen om meer films op Netflix die recent nog in de bioscoop te zien waren. Shot Caller is zo’n film die nog niet zo lang geleden in de theaters draaide. De film werd bovendien ook nog eens erg goed ontvangen door publiek en de recensenten. In Shot Caller wil een zakenman na een gevangenisstraf op het goede pad blijven, maar heeft uiteindelijk geen keuze, om de veiligheid van zijn familie te waarborgen.

Bekijk deze films op Netflix

Fast and Furious-films

De maand juli opende geweldig met veel nieuwe titels. Hier zaten ook vijf van de acht films van Fast and Furious tussen. Helaas dus nog niet allemaal, maar het feit dat er al vijf van deze geweldige franchise toegevoegd werden aan het aanbod van Netflix was al een heugelijk feit. De Fast and Furious-reeks zijn films die je steeds weer opnieuw kunt kijken. Vanwege de actie, de schitterende bolides en natuurlijk de acteurs waar we al sinds 2001 aan gehecht zijn.

Bekijk deze film op Netflix

Don’t Breathe

Horror is en een blijft een populair genre, maar zelden komen de cijfers op bijvoorbeeld IMDb boven de 5.0 uit. Don’t Breathe is een uitzondering, want deze horrorfilm trok miljoenen kijkers en waren erg onder de indruk van het werk van regisseur Fede Alvarez. Het verhaal in een notendop: drie jonge dieven denken in een blinde en rijke man het perfecte slachtoffer gevonden te hebben voor een beroving. Natuurlijk loopt het anders, de rollen worden omgedraaid en de jongelingen komen terecht in een dodelijk kat-en-muisspel.
Bekijk deze film op Netflix

Flight

Als de naam van Denzel Washington op het affiche van een film staat, dan heeft die film al een streepje voor. Dat Washington films naar een hoger niveau kan tillen is algemeen bekend en ook in Flight liet hij dat zien in 2012. Washington speelt in Flight piloot Whip Whitaker, die kampt met een ernstig alcohol probleem. Als hij tijdens één van zijn vluchten zwaar onder invloed is en zijn toestel panne krijgt kan een crash niet voorkomen worden. Toch lukt het hem om de dodelijke slachtoffers te beperken. Hij krijgt de status van een held, maar er ontstaan ook snel twijfels over Whip.

Bekijk deze film op Netflix

Bridget Jones’s Diary

Twee jaar geleden keerde Bridget Jones terug met een nieuwe film en begon de hype rondom dit personage weer helemaal opnieuw. Toen Bridget Jones’s Diary deze maand op Netflix verscheen zorgde dat dan ook voor een hoop enthousiasme. Met deze romantische komedie begon het in 2001 allemaal. Actrice Renée Zellweger zette zichzelf op de kaart door haar rol perfect te spelen, met als bij-effect dat niemand haar nog los kan zien van Bridget Jones. Gelukkig voor haar mocht ze na Bridget Jones’s Diary die rol nog twee keer bekleden.
Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?