Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juli 2019

Vals Netflix

De maand juli is alweer bijna ten einde. Het is niet alleen een erg warme maand geworden, het is ook een maand geweest waarin Netflix gestrooid heeft met de nodige toptitels. Het was dan ook een flinke uitdaging om de drie beste films van de maand juli op een rijtje te zetten.

Vals

Een nieuwe Nederlandse film in het aanbod van Netflix juichen wij altijd toe. Deze maand verscheen de film Vals die eerder dit jaar in première ging en nu al is toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De film is gebaseerd op het boek van Mel Wallis de Vries en heeft hoofdrollen voor onder andere Abbey Hoes, Holly Mae Brood en Olivia Lonsdale. In Vals staat een winters meidenweekendje in een afgelegen vakantiehuisje centraal. Al snel verandert de sfeer als één van de meiden verdwijnt na een feestje met een aantal jongens.

Lees meer over Vals

Dog Days

Netflix slaagt er steeds vaker in om films snel na hun première al naar de streamingdienst te halen. Dat is nu ook gebeurd met Dog Days waarin de hoofdrollen zijn voor onder meer Vanessa Hudgens en Finn Wolfhard. Een aantal hondenbezitters zijn dringend op zoek naar meer in het leven. Tot op heden is het nog niet echt gelukt in de liefde, maar hun trouwe viervoeters zorgen ervoor dat er nieuwe contacten en ontmoetingen ontstaan.

Lees meer over Dog Days

Blade Runner 2049

In de maand waarin Rutger Hauer op 75-jarige leeftijd overleed, verscheen ook het vervolg op Blade Runner. In 1982 brak Hauer door in de Verenigde Staten met zijn rol in Blade Runner. Zowel die film als het vervolg is op Netflix te bekijken. Het vervolg speelt zich dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af. We zien hoe Officer K, een bladerunner uit Los Angeles, op een zoektocht wordt gestuurd naar een vermiste legende.

Lees meer over Blade Runner 2049