Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juli 2020

Juli is alweer ten einde en dat betekent dat we ons alvast mogen verheugen op de nieuwe titels die in augustus worden toegevoegd. Daarnaast is dit het ideale moment om even terug te kijken naar de afgelopen maand. In dit artikel vind je dan ook de beste films op Netflix in juli 2020.

The Old Guard

Een groep onsterfelijken jagen op criminelen, maar nu wordt er op hun gejaagd. Met een zojuist verworven nieuw lid bij de groep, moeten ze erachter zien te komen wie hun geheimen wil ontrafelen en hun dna wil gebruiken om zelf onsterfelijk te worden. Het wordt een reis vol actie, met verrassende plotwendingen. Zeker als één van de groepsleden merkt dat haar onsterfelijkheid begint te verdwijnen.

Lees meer over The Old Guard

The Nun

De horrorfilm The Nun neemt ons mee naar 1952 waarin een onderzoek gaande is bij het Cârta klooster in Roemenië. Een priester en een aspirant non hebben informatie gekregen over de mysterieuze dood van een non en gaan op onderzoek uit om de waarheid boven water te krijgen.

Lees meer over The Nun

Superjuffie

Op het eerste oog lijkt juf Josje een gewone juf. Wanneer ze een hapje neemt van een schoolbordkrijtje, verandert ze binnen no time in ‘Superjuffie’. Het duurt dan ook niet lang voordat ze de lucht in schiet om dieren te redden. Het is echter maar de vraag of die superkrachten wel zo handig zijn.

Lees meer over Superjuffie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?