Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juli 2021

De eerste dag van augustus is alweer aangebroken. Afgelopen maand verschenen echter heel wat mooie films op Netflix. In dit artikel een overzicht van de beste films op Netflix in juli 2021. Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series.

Rocketman

De film Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Hierin neemt hij de tijd om terug te kijken op zijn eenvoudige komaf, tijdloze liedjes en onstuimige momenten van inspiratie en overdaad. Inmiddels kennen we Elton John als een wereldberoemd superster, maar hoe begon het allemaal voor hem?

Lees meer over Rocketman

Blood Red Sky

De verwachtingen van Blood Red Sky waren voor de release al hoog en terecht. In de film volgen we een groep terroristen die een trans-Atlantische vlucht kaapt. Aan boord zijn echter ook een moeder en zoontje. Deze moeder draagt een mysterieuze ziekte met zich mee en is niet bang om haar razernij hiermee vrij te laten om haar zoontje te beschermen.

Lees meer over Blood Red Sky

Doctor Sleep

Doctor Sleep is een sequel van The Shining en speelt zich 32 jaar later af. We zien hoe de volwassen geworden Danny na zijn verhuizing naar New Hampshire in contact komt met een jong meisje met dezelfde gave als hij. Nu blijkt dat kwaadaardige wezens het op hen gemunt hebben.

Lees meer over Doctor Sleep

The Last Letter From Your Lover

The Last Letter From Your Lover neemt ons mee naar een journalist die een schat van liefdesbrieven uit 1965 vindt. Hij gaat op zoek naar het mysterie van een geheime affaire, terwijl ze ondertussen haar eigen liefdesverhaal begint. Een ware aanrader voor liefhebbers van romantische dramafilms.

Lees meer over The Last Letter From Your Lover

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?