Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juli 2022

Nu het einde van de maand juli 2022 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in juli 2022 en over de beste documentaires op Netflix in juli 2022. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in juli 2022.

Hello, Goodbye and Everything in Between

Clare en Aidan hebben met elkaar afgesproken om voor de universiteit uit elkaar te gaan. Hun laatste avond als koppel brengen ze door op een laatste fantastische date. Terwijl ze de verschillende tijdperken van hun relatie herbeleven, van hun allereerste kennismaking en kus tot hun eerste momentje van onenigheid, stevenen ze af op een keerpunt in hun zoektocht naar antwoorden. Moeten ze niet gewoon bij elkaar blijven, of toch voor altijd afscheid nemen?

➡ Lees meer over Hello, Goodbye and Everything in Between

The Gray Man

The Gray Man belooft ook al een hit te worden voor Netflix, want deze actiefilm is geregisseerd door de welbekende Russo Brothers, Joe en Anthony, die wereldberoemd zijn geworden door de Avengers-franchise! In deze film speelt Ryan Gosling een CIA-agent (Court Gentry genaamd) die op behoorlijk duistere zaken duikt bij twijfelachtige organisaties. Het gevolg daarvan is dat een oud-collega, een psychotische persoon, een prijs op zijn hoofd zet. Verschillende internationale huurmoordenaars besluiten de jacht te openen.

➡ Lees meer over The Gray Man

Het Zeebeest

De laatste jaren is Netflix steeds actiever met animatiefilms. Er zijn heel wat succesvolle familiefilms verschenen zoals Fei Fei en de Wensdraak, Vivo, Terug naar de Outback, De Mitchells tegen de Machines, The Willougbys en Klaus. Nu is Het Zeebeest de volgende in deze lijn. Als een jong meisje zich verstopt op het schip van een legendarische zeemonsterjager, gaan ze op een epische reis door onwetende wateren – en schrijven ze geschiedenis.

➡ Lees meer over Het Zeebeest

Les Liaisons dangereuses

De zeventienjarige Célène is idealistisch, gelooft in absolute liefde en is meer een boekenwurm dan een ‘socialmediakoningin’. Ze bereidt zich voor om een tijdje gescheiden te leven van haar verloofde Pierre en vertrekt van Parijs naar Biarritz. Daar moet ze het echter al snel opnemen tegen de valse elite van haar nieuwe school, die geregeerd wordt door de voormalige grote filmster en Instagram-koningin Vanessa en de beroemde surfer Tristan.

➡ Lees meer over Les Liaisons dangereuses

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?