Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juni 2017

Het is de laatste dag van het weekend en na de Beste Documentaires en Beste Series van juni sluiten we af met de Beste Films van juni. Dat de ene maand de andere maand niet is, is in juni wel gebleken. Waar mei nog bol stond van de vele nieuwe topfilms, daar bleef juni een beetje achter. Desalniettemin zaten er ook nu weer pareltjes tussen, maar was het iets makkelijker om een keuze te maken.

Robocop 1

De maand werd gestart met liefst 32 nieuwe films en series op één dag. De Robocop trilogie hoorde tot het rijtje nieuwkomers. Waarschijnlijk zijn wij het er allemaal over eens dat alleen Robocop 1 écht goed was. Het eerste deel verscheen in 1987 en werd werd geregisseerd door de Nederlander Paul Verhoeven. De film kreeg lovende kritieken en was daarmee ook goed voor de carrière van Verhoeven.

Bekijk deze film op Netflix

Peter Pan

Een paar maanden geleden vroegen wij op Facebook welke Disney-film Netflix zo snel mogelijk moest toevoegen. Aan The Lion King kon (natuurlijk) geen enkele film tippen, maar Peter Pan werd wel de duidelijke nummer 2. Het was dan ook erg goed nieuws dat deze heerlijke familiefilm in de eerste week van juni aan het aanbod toegevoegd werd. De film is al ruim zestig jaar oud, maar het verhaal over de jongen die niet volwassen wil worden gaat nooit vervelen.

Bekijk deze film op Netflix

The Princess Diaries

Nog een film van Disney die het rijtje van Beste Films van juni haalt. Dit keer geen klassiek sprookjes verhaal, maar een verhaal over het klungelige meisje Mia Thermopolis. Eigenlijk is ze een buitenbeentje en ze wordt op school ook gepest. Als de moeder van haar vader op bezoek komt, verandert het leven van Mia drastisch. Haar oma blijkt een koningin te zijn in een klein Europees vorstendom en Mia is haar troonopvolgster!

Bekijk deze film op Netflix

Gone Baby Gone

Een film die absoluut in het rijtje Beste Films van deze maand hoort is Gone Baby Gone uit 2007. Het was de eerste film van Ben Affleck als regisseur en het was gelijk een groot succes. De film kwam in 2007 uit, maar werd maanden uitgesteld, omdat de film nogal veel gelijkenissen vertoonde met de verdwijning van het Britse meisje Madeline McCann. Ook Gone Baby Gone draait namelijk om de ontvoering van een klein meisje. Twee detectives uit Boston doen onderzoek naar de ontvoering, maar dan ontstaat er een crisis.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?