Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juni 2019

De maand juni is weer voorbij en het is een mooi moment om te kijken naar de beste films van de afgelopen maand. In juni zijn heel wat mooie titels verschenen. Het was dan ook een uitdaging om de beste titels uit mei op een rijtje te zetten. Ben je het niet met onze keuzes eens, dan kun je zelf stemmen op jouw beste titels van juni 2019.

Annabelle: Creation

Horrorfilms zijn hot en dat weet Netflix gelukkig ook. De streamingdienst plaatste deze maand de film Annabella Creation online. De film uit 2017 vertelt het verhaal van een echtpaar dat jaren na de dood van hun dochter besluit weeskinderen in huis te nemen. Voor de poppen die de man des huizes maakt zijn de kinderen echter doodsbang. Helemaal als Janice stiekem in de kamer van de overleden Bee sluipt en daar een pop vindt waardoor ze bezeten raakt.

Lees meer over Annabelle: Creation

Dunkirk

De indrukwekkende oorlogsfilm Dunkirk was één van de nieuwe films deze maand op Netflix. De film uit 2017 neemt ons mee naar mei 1940. Soldaten en burgers bundelen hun krachten om het Britse leger en hun bondgenoten te kunnen evacueren uit Duinkerken. De film was zo succesvol dat het drie technische Oscars won en werd verkozen tot de best scorende WO II-film in de geschiedenis.

Lees meer over Dunkirk

Murder Mystery

Murder Mystery verbrak deze maand records. De film werd in het eerste weekend al door 31 miljoen huishoudens wereldwijd bekeken. De film met Jennifer Aniston en Adam Sandler in de hoofdrol is dan ook een succes te noemen. In de actiekomedie zien we hoe politieman Nick en zijn vrouw Audrey na jaren eindelijk weer eens op vakantie gaan. Tijdens hun rondreis in Europa ontmoeten ze de steenrijke Malcolm Quince. Als de twee worden uitgenodigd op zijn jacht, blijkt dat het begin van een rollercoaster. Als Malcolm wordt vermoord en Nick en Audrey worden aangewezen als daders, slaan ze op de vlucht voor zowel de politie als de echte moordenaar.

Lees meer over Murder Mystery