Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juni 2020

De maand juni is voorbij gevlogen. Het was een maand waarin Netflix heel wat nieuwe films toevoegde, waardoor het een uitdaging is geweest om de beste op een rijtje te zetten. Toch hebben we er drie uitgekozen. Eerder schreven we al over de beste series op Netflix in juni en over de beste documentaires.

Feel the Beat

In Feel the Beat worden we meegenomen in het verhaal van April (Sofia Carson). De ambitieuze danseres gaat aan de slag in Broadway in de hoop het t emaken in de musicalwereld. Als een auditie echter compleet mislukt, lijkt haar droom onhaalbaar. Terug in haar geboortedorp gaat ze aan de slag met het geven van danslessen aan verwende kinderen, tot ze te horen krijgt van een danswedstrijd die alles kan veranderen.

Lees meer over Feel the Beat

Penoza: The Final Chapter

Penoza is nog één keer terug. Na vijf succesvolle seizoenen wordt met een laatste film afscheid genomen van de reeks. Nog één keer keert De Zwarte Weduwe terug. Terwijl iedereen, zelfs haar kinderen, dachten dat Carmen dood was, duikt ze toch ineens weer op. In Nederland wordt ze echter niet door iedereen met open armen ontvangen. Haar wraakzuchtige vijanden hebben het nog één keer op haar en haar familie gemunt.

Lees meer over Penoza: The Final Chapter

La La Land

La La Land was al in de bioscoop een groot succes. Sinds deze maand kunnen we ook op Netflix aan de slag met het verhaal van Sebastian en Mia. De twee artiesten vinden elkaar in een gemeenschappelijk verlangen om de dingen te doen waar ze van houden. Het brengt ze echter ook in en hartverscheurend dilemma. Met hoofdrollen voor Ryan Gosling en Emma Stone.

Lees meer over La La Land

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?