Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juni 2021

Het einde van juni komt in rap tempo dichterbij. Een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen maand. Wat waren de beste films op Netflix in juni? Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series.

De Wensdraak

Op zoek naar een film voor de hele familie? De Wensdraak is een aanrader. Din is vastbesloten om zijn jeugdvriendinnetje terug te vinden. Hij ontmoet een draak genaamd Long die wensen kan vervullen en die hem laat zien dat kansen een vorm van magie zijn. Zijn eerste wens zorgt ervoor dat Din plots een kungfu-meester wordt. Waar zal hij zijn andere wensen voor gebruiken?

Lees meer over De Wensdraak

Joker

Joker neemt ons mee naar Gotham Ciy in de jaren 80. Daar draait het om een clown die zich uitgekotst en verstoten voelt door de maatschappij. Arthur Fleck verandrt van een vriendelijke, vrolijke clown in een krankzinnige schurk die kickt op haat en het creëren van chaos.

Lees meer over Joker

Fatherhood

Met Kevin Hart in de hoofdrol verscheen de inspirerende film Fatherood, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Fatherhood vertelt het verhaal van een kersverse vader die weduwnaar is geworden. Hij worstelt met twijfels, angst, verdriet en vieze luiers als hij zijn dochter in zijn eentje moet opvoeden.

Lees meer over Fatherhood

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?