Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juni 2022

Nu het einde van de maand juni 2022 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in juni 2022 en over de beste documentaires op Netflix in juni 2022. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in juni 2022.

Venom: Let There Be Carnage

In de eerste Venom-film zagen we hoe Eddie Brock (Tom Hardy) ‘besmet werd’ met Venom, waardoor hij een aliensymbioot werd. En hij vond het behoorlijk moeilijk om hiermee te dealen! In het tweede deel, Let There Be Carnage, groeien de twee echter wonderwel naar elkaar toe. Al gaat dat natuurlijk niet helemaal vanzelf! Daar komt nog eens bij dat Venom het op dient te nemen tegen een nieuwe schurk: Cletus Kasady (oftewel: Carnage), die wordt gespeeld door Woody Harrelson. In Let There Be Carnage ontsnapt deze moordlustige maniak uit de gevangenis. En aan Venom de schone taak om hem weer achter de tralies terecht te krijgen. Makkelijk is dit echter bepaald niet, want Carnage wordt geholpen door zijn al even gevaarlijke ‘vriendinnetje’ Shriek.

➡ Lees meer over Venom: Let There Be Carnage

Hustle

In Hustle speelt Adam Sandler de rol van Stanley Beren, die als scout 24/7 op zoek is naar talentvolle basketballers. De laatste tijd heeft hij echter veel minder succes dan voorheen… In de Spaanse hoofdstad Madrid raakt hij echter zwaar onder de indruk van de lokale rauwe amateurspeler Bo Cruz (gespeeld Juancho Hernangomez, die in het dagelijks leven in de NBA uitkomt voor de Utah Jazz), waarna hij er alles aan doet om hem te laten slagen in Amerika. Dat blijkt behoorlijk wat voeten in aarde te hebben.

➡ Lees meer over Hustle

Interceptor

Interceptor laat ons kennismaken met JJ Colins, die onlangs haar droombaan bij het Pentagon verloren is. Ze krijgt de leiding over een basis die een nucleaire raket huisvest, die zich midden in de Stille Oceaan bevindt. De basis wordt echter aangevallen en Collins komt oog in oog te staan met de corrupte maar charmante ex-militair Alexander Kessel. Hij is van plan een absoluut ondenkbaar plan uit te voeren. Collins heeft echter nog maar een paar minuten de tijd om een grote beslissing te nemen en kan elke seconde hiervan goed gebruiken om te kunnen bepalen wie te vertrouwen is en wie niet.

➡ Lees meer over Interceptor

Collision

Aan de vooravond van de Zuid-Afrikaanse Vrijheidsdag gaat het in het centrum van Johannesburg mis in het verkeer: meerdere auto’s komen met elkaar in botsing. Nicki, de dochter van de corrupte zakenman Johan, komt hierna gevangen te zitten in de kofferbak van een beruchte crimineel. Wat volgt is een race tegen de tijd: Johan en zijn vrouw Diane zetten alles op alles om hun kroost te redden! In een ander deel van de stad bouwt de eigenaar van een kleine winkel aan een perfect leven met zijn dochter. Zij vertelt hem echter niet dat ze een vriend heeft die uit Nigeria komt, wat life-changing gevolgen heeft.

➡ Lees meer over Collision

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?