Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juni 2023

Nu het einde van de maand juni 2023 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in juni 2023 en over de beste documentaires op Netflix in juni. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix van de maand.

Extraction 2

Het langverwachte vervolg was daar dan eindelijk. Tyler Rake werd voor dood achtergelaten aan het einde van de eerste film, maar er bleek nog een zuchtje lucht in Chris Hemsworth te zitten. En zo wacht een nieuw episch verhaal. De zeer vaardige commando Tyler Rake, die de dood nabij was, neemt opnieuw een gevaarlijke missie aan: het redden van de gevangen familie van een meedogenloze gangster.

➡ Lees meer over Extraction 2

The Perfect Find

De verfilming van het boek van Tia Williams met dezelfde titel bleek een schot in de roos. The Perfect Find werd namelijk direct omarmd na de release. De comeback van een moderedactrice stuit op een struikelblok als ze hoort dat de charmante jongeman die ze op een feestje kuste haar nieuwe collega is – en de zoon van haar baas.

➡ Lees meer over The Perfect Find

Oei, ik Groei!

Succes van Nederlandse bodem. Over het algemeen zijn de Nederlandse romantische komedies geen reden tot gejuich, want hun hoofd krijgen ze zelden boven het maaiveld. Scoren de films leuk in eigen land, internationaal is dat zeker niet het geval. Dat is anders bij Oei, ik Groei!, want deze film doet het namelijk ook internationaal uitstekend op Netflix. Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.

➡ Lees meer over Oei, ik Groei!

There Will Be Blood

De filmlijst sluit af met een ‘oudje’, die voor het eerst op Netflix verscheen. En gelijk zeer goed werd bekeken. Californië aan het einde van de negentiende eeuw. Als de meedogenloze olieprospector Daniel Plainview verneemt dat er in het stadje Little Boston een grote oliebron is gevonden, verhuist hij zijn activiteiten en probeert daar de lokale bewoners op sluwe wijze te overtuigen hun land aan hem te verkopen.

➡ Lees meer over There Will Be Blood

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?