Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in juni 2024

Nu het einde van de maand juni 2024 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in juni 2024 en over de beste documentaires op Netflix in juni. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in juni 2024.

Spadek

In Spadek komt een excentrieke uitvinder en presentator van spelshows plotseling te overlijden, waarna een familie van ruziënde buitenbeentjes bij elkaar komt in de hoop zijn fortuin te erven. Tot ieders verbazing heeft de onconventionele oom nog een laatste spel voor hen voorbereid om te bepalen wie zijn erfenis precies krijgt. Het spel bestaat uit een reeks puzzels die hun vermogen om zich te verzoenen en samen te werken testen.

➡ Lees meer over Spadek

Sous la Seine (Under Paris)

Verlang jij weleens terug naar Jaws? Of naar Deep Blue Sea? Naar de spannende haaienfilms uit het verleden? Dan hebben we uitstekend nieuws voor je! Er staat nu namelijk ook een haaienfilm op Netflix. En die is tamelijk bizar, want iedereen is ervan op de hoogte dat er geen haaien zwemmen in de Seine, de rivier die door de Franse hoofdstad Parijs loopt. Maar in Sous la Seine dus wel. De briljante wetenschapster Sophia en de jonge milieuactiviste Mika weten dat, maar er staat een wereldkampioenschap triatlon op het programma en ze worden natuurlijk niet geloofd. Het wordt een race tegen de klok om Adil, de commandant van de ‘rivierpolitie’, te overtuigen van het gevaar.

➡ Lees meer over Sous la Seine

Godzilla Minus One

Het verhaal van Godzilla Minus One speelt zich af in het Japan van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Het land heeft alles verloren en bevindt zich op het absolute nulpunt (armoede, honger, dood en verderf, noem het allemaal maar op). Zodra Godzilla de aanval opent, wordt dit nulpunt zelfs ‘Minus One’ (min één). Is er in deze wanhopige tijden wel iemand die kan terugvechten?

Lees meer over Godzilla Minus One

Eld & lågor

Eld & lågor (ook wel: Swoon) is een ‘extravagant drama’, waarin twee amusementsparken het tegen elkaar opnemen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog (wéér, net als hierboven, maar dan niet met Godzilla).

Lees meer over Eld & lågor

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?