Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in maart 2017

Het was een productieve maand van Netflix, als het om nieuw aanbod gaat. Er werden over de driehonderd films en series toegevoegd aan het aanbod, waaronder natuurlijk ook weer veel films. Hieronder staat een selectie van de Beste Films op Netflix van de afgelopen maand. Bekijk ook de Beste Documentaires en Beste Series van maart.

Uiteindelijk is de keuze op een viertal films gevallen. Eén daarvan was vorig jaar nog te zien in de bioscoop. In het rijtje met de vier beste films van de maand februari vinden we ook een klassieker terug. Deze film kwam uit in de vorige eeuw, maar is nog altijd meer dan de moeite van het kijken waard.

Straight Outta Compton

In 2015 kwam de film Straight Outta Compton, over de hiphopgroep N.W.A., uit. De biopic was een groot succes en haalde wereldwijd ruim tweehonderd miljoen dollar op. In Straight Outta Compton zien we de opkomst van N.W.A. en de invloed die zij gehad hebben op de ontwikkeling van hiphop in de jaren tachtig. De rapgroep maakte indruk met hun teksten en jaren later is hun invloed op de hiphopmuziek nog altijd voelbaar. Bij het maken van Straight Outta Compton waren een aantal leden van N.W.A. zelf ook betrokken.

Bekijk deze film op Netflix

Belle en het Beest

Belle en het Beest hoort uiteraard in het rijtje Beste Films van de maand thuis, omdat de film simpelweg tot één van beste Disney-films ooit gemaakt hoort. Momenteel scoort Belle en het Beest opnieuw in de bioscopen, met een live-action versie. Hierin speelt onder andere Emma Watson de hoofdrol. Op Netflix is sinds maart de klassieke versie van Belle en het Beest te zien, de animatiefilm uit 1991.
Bekijk deze film op Netflix

Black Swan

Black Swan is een huiveringwekkende film uit 2010 over Het Zwanenmeer. Natalie Portman speelde The Swan Queen, waarvoor zij een Oscar won. In Black Swan gaat zij de strijd aan met haar rivale, gespeeld door Mila Kunis. Allebei zijn ze geknipt voor de rol in het stuk, maar Lily (Kunis) is meer geschikt voor de Zwarte Zwaan, terwijl de Witte Zwaan Nina op het lijf geschreven is. In Black Swan ontdekt Nina echter ook steeds meer haar duistere kant en langzaam raakt ze geobsedeerd door de Zwarte Zwaan. Er ontstaat hierdoor een aparte band tussen Nina en Lily.

Bekijk deze films op Netflix

Finding Dory

Vorig jaar lokte Finding Dory nog miljoenen mensen naar de bioscopen. Nog geen jaar later kunnen miljoenen mensen ook naar de vergeetachtige vis kijken via Netflix. Razendsnel bemachtigde de streamingdienst de streamingrechten van deze populaire film. Finding Dory is het vervolg op Finding Nemo, de succesvolle film uit 2003. In Finding Nemo veroverde Dory al de harten van de fans en dertien jaar later kreeg de vis dus een eigen film. Een succesvolle zet, want Finding Dory viel in de smaak. Dory herinnert zich plotseling dat ze misschien nog wel familie heeft die naar haar op zoek is. Ze gaat op avontuur en krijgt hulp van verschillende dieren uit de oceaan. Ze belandt uiteindelijk in het Zeeleven Instituut in Californië.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?