Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in maart 2019

A Dog's Purpose Netflix

De maand maart is alweer voorbij, tijd om de balans op te maken. Nadat we al de beste series en documentaires op een rijtje hebben gezet, is het nu de beurt aan de films. Ben jij het niet eens met onze lijst? Laat dan weten wat jij de beste titels vond van maart 2019 op Netflix.

Despicable Me

Netflix heeft afgelopen maand ook aan gezinnen gedacht. De streamingdienst heeft twee films van De Verschrikkelijke Ikke alias Despicable Me toegevoegd aan zijn aanbod. In de eerste film zien we hoe schurk Gru het idee heeft opgevat om de maan te stelen. Hij heeft een meesterplan bedacht, maar verandert volledig als hij de drie kleine meisjes Margo, Edith en Agnes tegenkomt. Kan hij voor hun de vader zijn die ze zoeken?

Lees meer over Despicable Me

A Dog’s Purpose

Met een rol voor KJ Apa (Archie uit Riverdale) werd afgelopen maand ook de film A Dog’s Purpose op Netflix geplaatst. In de film staat de hond Bailey centraal. Zijn leven en verschillende reïncarnaties worden gevolgd. Omdat de hond steeds opnieuw tot leven komt, kan hij meerdere baasjes helpen, maar wat is zijn doel precies op de wereld?

Lees meer over A Dog’s Purpose

Jurassic Park

Maart was ook wel een beetje de maand van Jurassic Park. De drie actiefilms werden op de eerste dag van de maand toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De eerste film van de reeks verscheen in 1993 en heeft met een IMDb-score van 8.1 een uitstekende score behaald. In de film werd een gigantisch thema-park gebouwd voor dinosauriërs. Als op een dag de elektriciteit uitvalt, slagen een aantal gevaarlijk dinosaurussen erin om te ontsnappen. Ook de andere twee delen zijn te bekijken bij Netflix.

Lees meer over Jurassic Park