Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in maart 2020

De maand maart zit er alweer op. In een maand waarin we volop bezig zijn gehouden door het coronavirus, zou je bijna vergeten dat Netflix ook heel wat mooie nieuwe titels heeft toegevoegd. Wij hebben de in onze ogen beste van deze maand op een rijtje gezet. Ben je het niet eens met de lijst? Stem dan op jouw beste titels van de maand maart. Eerder maakten we de beste documentaires en beste series al bekend.

El Hoyo

De Spaanse film El Hoyo is op Netflix binnen no time uitgegroeid tot een waar succes. We worden meegenomen in een bizarre gevangenis waar iedere dag een feestmaal wordt geserveerd. De verdeling daarvan gaat echter op een bizarre manier. Het feestmaal begint tenslotte bovenaan en wordt steeds een verdieping naar beneden geschoven. Maar hoeveel is er nog over als het plateau eenmaal onderaan de gevangenis is. Het is een verhaal van overleven.

Lees meer over El Hoyo

Spider-Man: Far from Home

Spider-Man Far From Home is al razendsnel naar Netflix gekomen. De film werd vorig jaar gelanceerd in de bioscopen en is nu al te bekijken op de streamingdienst. In de Amerikaanse superheldenfilm zien we hoe Peter Parker alias Spider-Man zelfs tijdens een schoolreis in actie moet komen.

Lees meer over Spider-Man: Far from Home

Spenser Confidential

Met Alan Arkin in de hoofdrol verscheen deze maand Spenser Confidential. We volgen de voormalig agent Spenser die een paar jaar in de gevangenis moet zitten. Naar eigen zeggen is hij echter onschuldig. Nu hij weer op vrije voeten is, werkt hij samen met een beginnend vechter om een sinister complot rond de dood van twee politieagenten in Boston te ontrafelen.

Lees meer over Spenser Confidential

Memento

Afkomstig van Christopher Nolan is er een originele en fascinerende thriller verschenen. We volgen Leonard Shelby, iemand die zijn kortetermijngeheugen kwijt is nadat zijn vrouw is vermoord en hij een ernstig trauma heeft opgelopen. Desondanks is hij vastbesloten om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de moord op zijn vrouw.

Lees meer over Memento

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?