Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in maart 2021

De laatste dagen van maand zijn alweer in aantocht. Een mooi moment om de balans op te maken wat betreft de titels die deze maand zijn verschenen. Qua films heeft Netflix niet stilgezeten en interessante titels toegevoegd aan het aanbod. Wij gingen op zoek naar de beste. Eerder schreven we al over de beste series en beste documentaires.

Despicable Me 3

Gru staat voor een nieuwe uitdaging. Hij zal het moeten opnemen tegen Balthazar Bratt, een voormalig kindsterretje dat geobsedeerd is door het personage dat hij in de jaren 80 speelde. Balthazar heeft zijn vizier gericht op een enorme diamant, terwijl Gru ondertussen oog in oog komt te staan met zijn tweelingbroer Dru.

Lees meer over Despicable Me 3

Yes Day

Deze maand was het ook raak voor een film voor de hele film. Allison en Carlos besluiten om eens een hele dag ‘ja’ te zeggen op alles wat hun kinderen willen. Daardoor komen ze in een wervelend avontuur terecht in Los Angeles. De dag brengt de familie dichterbij dan ooit.

Lees meer over Yes Day

The Secret: Dare to Dream

De hardwerkende Miranda Wells heeft sinds het overlijden van haar man moeite met de opvoeding van haar drie kinderen. Dan ontmoet ze een opbeurende professor genaamd Bray Johnson. Hij aarzelt om een boodschap over te brengen die haar leven zou kunnen veranderen.

Lees meer over The Secret: Dare to Dream

Deadly Illusions

De dramathrillerfilm Deadly Illusions vertelt het verhaal van een succesvolle romanschrijfster. Ze heeft te maken met een writer’s block. Als ze een nieuw oppas inhuurt voor haar kinderen, begint het leven waarover ze schrijft en waar ze zich zelf in bevindt, ineens erg veel gelijkenissen te vertonen.

Lees meer over Deadly Illusions

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?