Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in mei 2019

De maand mei is weer voorbij en het is een mooi moment om te kijken naar de beste films van de afgelopen maand. In mei zijn heel wat mooie titels verschenen. Het was dan ook een uitdaging om de beste titels uit mei op een rijtje te zetten.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Vorige maand verscheen de langverwachte film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Met Zac Efron als Ted Bundy kregen we een kijkje in de misdaden die hij heeft gepleegd. Ditmaal echter niet vanuit zijn perspectief, maar vanuit het perspectief van Elizabeth Kloepfer. Elizabeth was jarenlang de vriendin van Bundy en kon lange tijd niet geloven dat haar geliefde achter zoveel schokkende moorden zat. Toch geeft ze hem uiteindelijk aan bij de politie.

Lees meer over Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

See You Yesterday

De sci-fi film See You Yesterday vertelt een bijzonder verhaal. De twee wondertieners C.J. en Sebastian zijn al een tijdje bezig om tijdreizen onder de knie te krijgen. Als C.J.’s broer Calvin onverwachts overlijdt na een opstootje met de politie, hebben ze hun nieuwe technologie misschien wel eerder nodig dan ooit verwacht. Lukt het ze om de tijdmachine zo snel mogelijk af te krijgen om Calvin te redden?

Lees meer over See You Yesterday

Searching

David is de vader van de zestienjarige Margot. De twee hebben vaak contact via de computer. Als het een aantal dagen stil blijft vanuit zijn dochter, begint David zich serieus zorgen te maken. Hij komt erachter dat ze vermist is en doet er alles aan om via haar laptop en social media erachter te komen waar ze kan zijn.

Lees meer over Searching

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?