Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in mei 2020

Voor de allerlaatste dag van de maand mei hebben we de beste films op Netflix in deze maand op een rijtje gezet. Er verschenen weer hel wat nieuwe films, waardoor het een uitdaging werd om een top drie op te stellen. Ben je het niet eens met de lijst? Stem dan op jouw beste titels van de maand mei. Eerder maakten we de beste documentaires en beste series al bekend.

The Wrong Missy

Met The Wrong Missy verscheen deze maand een nieuwe komische film van Netflix. We volgen Tim Morris die denkt dat hij het meisje van zijn dromen heeft ontmoet. Via sms’jes wordt hun relatie steeds serieuzer, maar dan maakt Tim een grote fout. Als hij haar namelijk uitnodigt voor een uitstapje van zijn werk, blijkt hij met de verkeerde ‘Missy’ gecommuniceerd te hebben.

Lees meer over The Wrong Missy

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Met The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society heeft Netflix een romantische dramaserie in huis gehaald. We volgen het verhaal van uliet Ashton, een journaliste. Ze leeft in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog en besluit te schrijven over een boekenclub die op het Kanaaleilad Guernsey is gevormd. Het duurt niet lang voordat ze een speciale band krijgt met de inwoners van het eiland.

Lees meer over The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Midway

Een jaar geleden verscheen een vernieuwde film van Midway. De oorlogsfilm is gebaseerd op de slag bij Midway. Van 4 juni 1942 tot 7 juni 1942 vochten de Amerikanen tegen de Japanners. De Amerikanen wonnen, ondanks dat ze veel minder piloten en soldaten hadden. Het zorgde voor een keerpunt in de Tweede Wereldoorlog.

Lees meer over Midway

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?