Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in mei 2021

Het is alweer de één na laatste dag van mei. Terwijl de zon eindelijk een beetje begint door te breken, zijn we op zoek gegaan naar de beste films op Netflix in deze maand. Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series.

IT Chapter II

IT is terug. Na de ijzingwekkende eerste film kunnen we sinds deze maand aan de slag met deel 2. Zeventwintig jaar na de gruwelijke aanvaring met Pennywise krijgt de Losers Club een bijzonder verzoek. Ze krijgen de vraag om terug te keren naar Derry en af te maken waar ze aan begonnen waren.

Lees meer over IT Chapter II

Believe Me: The Abduction of Lisa McVey

Believe Me heeft de gemoederen afgelopen maand flink bezig gehouden. De film vertelt het waargebeurde verhaal van Lisa McVey die ontvoerd werd en verkracht door een seriemoordenaar. Nu ze terug is gekeerd in Florida heeft ze het moeilijk om familie en autoriteiten te overtuigen van haar beproeving.

Lees meer over Believe Me: The Abduction of Lisa McVey

Oxygene

Afkomstig uit Frankrijk verscheen Oxygen: een science fiction thriller film. Daarin draait het om Liz die ontwaakt in een cryogene unit. Nu moet ze alles op alles zetten om te overleven en zich te herinneren wie ze is voordat haar zuurstof opraakt.

Lees meer over Oxygene

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?