Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in november 2017

We hebben al gemeld wat volgens ons de documentaires van november zijn die je gezien moet hebben. Nu is het de beurt aan de Beste Films van November. We hebben de lijst nog eens nagelopen en zijn tot de volgende films gekomen.

The Divergent Series: Insurgent

Series zijn populair, maar filmreeksen scoren ook altijd bijzonder goed. Dat Insurgent, deel twee van The Divergent Series, enthousiast onthaald werd toen het op Netflix verscheen is wat dat betreft ook niet zo vreemd. De eerste film stond al enige tijd op Netflix en dus is ook het tweede deel te zien. In dit deel loopt Tris nog altijd gevaar, omdat Jeanine op zoek is naar haar.

Bekijk deze film op Netflix

Soof 2

Al een paar jaar verschijnen er rond de feestdagen heerlijke Nederlandse romcoms. In 2013 maakten we kennis met Soof, gespeeld door Lies Visschedijk. Deze film kreeg in 2016 een vervolg met Soof 2 en ook dat werd weer een succes. Inmiddels zijn beide films bij Netflix te zien, met de bekende Nederlandse cast: Fedje van Huêt, Achmed Akkabi en Daan Schuurmans. Ook Dan Karaty zien we terug in Soof. Grappig weetje: het succes van Soof blijft zich maar uitbreiden, want sinds november is er ook een serie over Soof.

Bekijk deze film op Netflix

https://www.netflix.com/title/80182662

A Christmas Prince

A Christmas Prince zal nooit verkozen worden tot beste film allertijden, maar deze Netflix Original heeft wel alles wat een kerstfilm in zich moet hebben. Het is zoetsappig met een uiterst herkenbaar plot voor een kerstfilm. Een jonge vrouw, beginnend journaliste, mag van haar opdrachtgever naar het buitenland om een interview af te nemen van een prins. Hij zal op korte termijn tot koning gekroond worden, maar je kunt natuurlijk wel raden wat er dan gaat gebeuren…

Bekijk deze film op Netflix

https://youtu.be/tG4Fbj1B1bY

Network

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?