Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in november 2019

Het einde van het jaar is in zicht nu ook november officieel ten einde is gekomen. Het was een maand waarin heel wat nieuw aanbod is verschenen. De absolute topper van deze maand was uiteraard The Irishman, maar ook daarbuiten verschenen heel wat nieuwe titels online. Wij zijn op zoek gegaan naar de drie beste nieuwe films van november 2019. Daarbij hebben we The Irishman buiten beschouwing gelaten. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels voor de maand november. Ook de beste series en beste documentaires hebben we op een rijtje gezet.

L’Uomo senza Gravità

L’Uomo senza Gravità is een indrukwekkende Italiaanse film. We volgen Oscar, die in eenzaamheid opgroeit. Zijn moeder en oma hebben namelijk al snel door dat er iets speciaals is met de jongen. De jongen tart namelijk de zwaartekracht. Terwijl hij in eenzaamheid opgroeit tot een bijzonder man en bekend staat als ‘de man zonder zwaartekracht’, gaat hij op zoek naar menselijk contact.

Lees meer over L’Uomo senza Gravità

Klaus

De langverwachte kerstfilm Klaus is afgelopen maand eindelijk op Netflix verschenen. In de geanimeerde kerstfilm volgen we de onhandige en verwende Jesper. Als zijn vader het lakse gedrag van zijn zoon zat is, besluit hij hem op pad te sturen om postbode te worden. Druk krijgt hij het niet, want er zijn geen brieven om te bezorgen. Alles verandert als hij de speelgoedmaker Klaus tegenkomt.

Lees meer over Klaus

Singel 39

Romantische komediefilms doen het doorgaans goed op Netflix. Met Singel 39 is daar deze maand een Nederlandse optie bijgekomen. In de film volgen we hartchirurg Monique die zich volledig richt op haar werk. Haar nieuwe homoseksuele buurman Max laat haar inzien dat er meer in het leven is. Door zijn sterke kinderwens, begint Monique aan een hoop te twijfelen.

Lees meer over Singel 39

Meer op Netflix:
De beste Series op Netflix van deze maand
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?