Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in november 2020

De laatste dag van de maand is aangebroken. November zit er alweer bijna op en wat betreft films is het een indrukwekkende maand geworden. Netflix lanceerde heel wat nieuwe films en wij gingen op zoek naar de in onze ogen beste films van de maand. Eerder schreven we al over de beste series en beste documentaires.

The Princess Switch: Switched Again

The Princess Switch is terug. Na een succesvol eerste deel op Netflix, keerde de kerstfilm dit jaar terug met een vervolg. Margeret wordt tijdens de kerst gekroond, maar dat verstoort ook haar liefdesleven. Dubbelgangster Stacy probeert Margeret nog te helpen, maar dan lijkt heel hun plan te mislukken als ook een derde lookalike plots verschijnt.

Lees meer over The Princess Switch: Switched Again

Bloodshot

Vin Diesel heeft een nieuwe hit te pakken. In Bloodshot draait het om een dode soldaat die dankzij nieuwe biotechnologie weer tot leven komt. Hij gaat op een wraakmissie in deze superheldenfilm. Het goede nieuws omtrent deze film is dat er ook al gewerkt wordt aan een vervolg.

Lees meer over Bloodshot

If Anything Happens I Love You

De Amerikaanse animatiefilm If Anything Happens I Love You is een unieke film. We volgen hoe rouwende ouders proberen om te gaan met de leegte die achterblijft als ze hun kind verliezen tijdens een tragische schietpartij. We zien hoe het gemis ook een wig drijft tussen de ouders.

Lees meer over If Anything Happens I Love You

SpongeBob: Schiet Te Hulp

SpongeBob is terug. In de animatiefilm SpongeBob: Schiet te Hulp gaat de gele spons samen met zijn beste vriend Patrick op een doldwaze missie ver buiten Bikinibroek. Ze zullen op zoek moeten naar Gerrit nu hun vriendje met de roze schelp geslaknapt is.

Lees meer over SpongeBob: Schiet Te Hulp

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?