Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in november 2021

Het is tijd voor de beste films op Netflix in november 2021. Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series, maar nu is het de beurt aan de beste films. Het is een flinke topmaand geworden wat betreft films. Naast een hele lijst met kerstfilms, verscheen ook de duurste Netflix-film ooit.

A Boy Called Christmas

Op zoek naar een kerstfilm waarin een rol is weggelegd voor de Nederlandse Michiel Huisman? Dan is deze maand voor jou de perfecte film verschenen. In A Boy Called Christmas draait het om de vastberaden jonge Nikolas (Henry Lawfull). Hij vindt zijn roeping in een magisch land bewoond door elfen in een poging zijn vader te vinden en het geschenk van hoop mee terug te nemen.

Lees meer over A Boy Called Christmas

Red Notice

De duurste film ooit gemaakt door Netflix maakt de hoge verwachtingen waar. Het is geen revolutionaire film, maar wel een heerlijke popcornmovie. Eigenlijk precies wat je van de hoofdrolspelers verwachten. Ryan Reynolds is een dief die telkens wordt afgetroefd. Hij krijgt Dwayne Johnson achter zich aan en vervolgens werken ze samen om de eieren van Cleopatra te veroveren. Maar wat is er nou eigenlijk echt aan de hand?

Lees meer over Red Notice

Yara

Vanuit Italië kunnen we aan de slag met Yara. Daarin wordt de gemeente Brembate di Sopra geschokt door de mysterieuze verdwijning van een dertienjarig meisje. Een vastberaden aanklager bijt zich vast in de zaak en gaat tot het uiterst om de waarheid te achterhalen. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Lees meer over Yara

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?