Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in oktober 2018

In oktober heeft Netflix diverse topfilms aangekocht, maar verschenen er ook meerdere Netflix Originals met potentie. Dit zijn volgens ons de beste films van oktober op Netflix. Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Veelbesproken

Meerdere films van Netflix die in oktober werden toegevoegd aan het aanbod waren veel besproken. Zo trok de film 22 July direct de aandacht bij de aankondiging van deze film, omdat het gaat over de aanslagen door Anders Breivik in Noorwegen, nog maar een paar jaar geleden.

Het project van deze film was echter in goede handen, bij Paul Greengrass. Als er iemand ervaring heeft met het maken van dergelijke films, dan is het Greengrass wel. Hij regisseerde in het verleden bijvoorbeeld ook United 93, over de vlucht die als enige het doel niet zou bereiken tijdens de aanslagen van 9/11. Ook met 22 July heeft Greengrass een uitstekende prestatie afgeleverd. Natuurlijk wordt ook de heftige aanslag op het eiland Utøya getoond, maar 22 July draait grotendeels om de nasleep van de aanslagen.

Horror en aangekochte films

In oktober lanceerde Netflix ook meerdere horrortitels, omdat het horrormaand was, vanwege Halloween. Eén van de betere gelanceerde horrorfilms door Netflix was Apostle. De huiveringwekkende film over een landloper die zijn gekidnapte zus wil redden. Hij komt echter in een gevaarlijke strijd met een duistere sekte terecht.

Niet al het goede van oktober kwam van Netflix zelf, want er werden ook diverse interessante films aangekocht door de streamingdienst. Passengers debuteerde op Netflix en deze film trok in 2016 nog miljoenen mensen naar de bioscopen. In Passengers spelen Jennifer Lawrence en Chris Pratt de hoofdrollen. Zij verblijven net als duizenden anderen op een ruimteschip, dat ze naar een nieuwe planeet brengt. Ze ontwaken echter veel te vroeg.

In de Beste Films van oktober kunnen Brave en Ted ook niet achterblijven. Met Brave wist Netflix wederom een Disney-film toe te voegen aan het aanbod en ook in november mogen we er weer één verwachten. De animatiefilm is geliefd bij jong en oud. Ted is vooral geschikt voor de oudere kijker en zit boordevol (harde) grappen.

De beste films van oktober 2018:

# Titel Trailer
1 Passengers
2 22 July
3 Brave
4 Apostle
5 Ted

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?