Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in oktober 2019

De maand oktober is alweer voorbij en we zijn alweer aan de eerste dagen van november begonnen. Toch willen we graag nog even terugkijken op de maand oktober, want het is een fantastische maand geworden met heel wat nieuwe aanbod. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste films op Netflix in oktober 2019, nadat we dat ook gedaan hebben met de series en documentaires. Ben je het niet eens met onze lijst, stem dan ook op jouw beste titels voor de maand oktober.

The Clovehitch Killer

The Clovehitch Killer liet afgelopen maand diepe indruk achter. In de thrillerfilm draait het om Tyler. Hij is inmiddels een tiener en woont in een dorp waar de rust is wedergekeerd. Meer dan tien jaar geleden werd het rustige dorp tenslotte getroffen door een seriemoordenaar. Het op het eerste oog perfecte gezin van Tyler valt steeds meer uitelkaar als hij bewijs vindt van de seriemoordenaar dicht bij huis.

Lees meer over The Clovehitch Killer

In The Tall Grass

Gebaseerd op het boek van Stephen King verscheen deze maand ook de langverwachte film In the Tall Grass. Oktober was een ware horrormaand en In the Tall Grass een ware horrortitel. In de film zien we hoe een zwangere vrouw en haar broer besluiten een jongen te helpen die in de problemen zit in hoog gras. Wat ze dan nog niet weten, is ze daar mogelijk nooit meer uitkomen.

Lees meer over In The Tall Grass

Escape Room

Ook de derde titel is een horrorfilm geworden. We zien hoe zes vreemden na een uitnodiging terecht komen in een uiterst gevaarlijke escape room. Het is aan hun om hun verstand te gebruiken om verschillende mysterieuze en dodelijke kamers door te komen. Daarvoor komen ze echter ook hun grootste angsten onder ogen.

Lees meer over Escape Room

Meer op Netflix:
De beste Series op Netflix van deze maand
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?