Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in oktober 2020

We zijn alweer aangekomen op de eerste dag van de maand november. In de maand oktober is er weer heel wat moois toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Ook op het gebied van films zat Netflix niet stil. Wij gingen op zoek naar de beste films op Netflix in oktober 2020. Eerder schreven we al over de beste series en beste documentaires.

Aquaman

Aquaman staat sinds afgelopen maand eindelijk op Netflix. Arthur Curry zal moeten laten zien dat hij een ware leider kan zijn. Als Heerser van de zeven Zeeën zal Aquaman de strijd aangaat met de bovengrondse wereld. De hoofdrol in Aquaman is voor niemand minder dan Jason Momoa.

Lees meer over Aquaman

Rebecca

Met Rebecca heeft Netflix een romantische dramafilm te pakken met een mysterieus vleugje. In deze film komt een jonge vrouw van eenvoudige komaf in contact met een gedistingeerde kasteelheer. Of de twee echt samen kunnen zijn, is echter maar zeer de vraag. Op het statige landgoed van haar man krijgt ze namelijk te maken met een sinistere huishoudster en de geest van zijn overleden vrouw.

Lees meer over Rebecca

Loving

Loving vertelt het bizarre verhaal van Richard (Joel Edgerton) en Mildred Loving (Ruth Negga). De film, gebaseerd op een waar verhaal, laat zien hoe Richard en Mildred in 1958 gearresteerd worden en veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf als de twee trouwen. Ze kunnen onder de straf uitkomen als ze besluiten om Virginia te verlaten en dat alleen vanwege hun interraciale huwelijk.

Lees meer over Loving

Hubie Halloween

Met Adam Sandler in de hoofdrol draait het in Hubie Halloween allemaal om Hubie Dubois. Hij wil er ieder jaar alles aan doen om ervoor te zorgen dat Halloween goed verloopt. Dit jaar is alles een beetje anders nu er misschien wel echtere monsters rondlopen in Salem.

Lees meer over Hubie Halloween

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?