Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in oktober 2021

Netflix heeft de smaak wat betreft films steeds beter te pakken. Daar kwam deze maand opnieuw een grote hit bij. Fans van oorlogsfilms genoten van de release van De Slag om de Schelde. In dit artikel vind je de beste films op Netflix in oktober 2021. Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series.

De Slag om de Schelde

We worden meegenomen naar het najaar van 1944 in De Slag om de Schelde. In dat jaar vindt een grote zeeslag plaats in Zeeland en West-Brabant. De slag speelt een grote rol in het verdere verloop van de Tweede Wereldoorloog. Het is ook het moment dat de levens van een Britse zweefpiloot, een nazisoldaat en een verzetsstrijdster met elkaar verweven raken.

Lees meer over De Slag om de Schelde

Night Teeth

De actiemisdaadserie Night Teeth draait om een jonge chauffeur die twee mysterieuze vrouwen rondrijdt naar verschillende feestjes. Als hij achter hun bloeddorstige intenties komt en hun gevaarlijke onderwereld, zal hij moeten vechten om in leven te blijven.

Lees meer over Night Teeth

Sonny Boy

Sonny Boy verscheen in 2011 en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Annejet van der Zijl. We volgen het verhaal van een verboden liefde. In de jaren twintig ontmoet de jonge, uit Suriname afkomstige Waldemar Nods de oudere Rika van der Lans. Er ontstaat een verliefdheid die er eigenlijk niet mag zijn.

Lees meer over Sonny Boy

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?