Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in oktober 2023

Nu het einde van de maand oktober 2023 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in oktober 2023 en over de beste documentaires op Netflix in oktober. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in oktober 2023.

The Lost City

Loretta Sage (Sandra Bullock) is een wereldberoemde romanschrijfster, die samen met het omslagmodel (Channing Tatum) van haar nieuwe boek op tour is om deze te promoten. Tijdens deze rondreis worden de twee echter ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe, Harry Potter himself) die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat uit haar laatste verhaal. Het onwaarschijnlijke duo stort zich in een episch avontuur

➡ Lees meer over The Lost City

Crypto Boy

Crypto Boy neemt je mee naar hartje Amsterdam Oost. De jonge bezorger en ondernemer Amir speelt de hoofdrol en de hoofdpersoon van deze film droomt van een andere toekomst. Zijn dagen bestaan momenteel namelijk uit het rondfietsen om bestellingen te bezorgen voor Burrito, het Mexicaanse restaurant van zijn vader Omar. De buurt transformeert en lokale winkels maken plaats voor koffiebarretjes, sushirestaurants en fitnessstudio’s, maar Amirs vader weigert te wijken. Amir heeft allerlei ideeën om het restaurant om te turnen tot een spiksplinternieuw etablissement, maar zijn vader is compleet doof voor zijn inbreng. Maar wil hij dan niet dat zijn zoon het bedrijf overneemt?

➡ Lees meer over Crypto Boy

Old Dads

In Old Dads staan een knorrige vader van middelbare leeftijd en zijn twee beste vrienden centraal. Samen zijn ze echter een ‘klein beetje’ verdwaald in een veranderende wereld vol millenial-CEO’s en machtige voorschooldirecteuren!

Lees meer over Old Dads

Black Lotus

Black Lotus draait om de Special Forces-soldaat Matteo Donner, die zijn beste vriend om heeft zien komen tijdens een gezamenlijke missie. Nu zwerft hij de wereld rond, maar eenmaal aangekomen in Amsterdam komt zijn leven opnieuw op zijn kop te staan. Hij belandt tussen explosies, rondvliegende kogels en botsende auto’s in een heuse eenmansoorlog in de straten en over de grachten van de Nederlandse hoofdstad. O, en wie speelt Matteo precies? Juist ja: Rico Verhoeven!

Lees meer over Black Lotus

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?