Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in september 2018

Netflix is in september ook de liefhebber van films weer tegemoet gekomen. Veel topfilms, zoals The Green Mile, diverse Marvel-films en The Breakfast Club, keerden terug in het aanbod. Omdat deze films al eens op Netflix hebben gestaan nemen we deze niet mee in de Beste Films op Netflix, maar zelfs dan blijft er nog genoeg keuze over.

Thor: Ragnarok

Naast terugkerende films van Marvel op Netflix voegde de streamingdienst ook een film toe die nog niet eerder in het aanbod te vinden was: Thor: Ragnarok. De film trok in 2017 wereldwijd nog miljoenen mensen naar de bioscopen om Chris Hemsworth te zien in zijn rol als Thor. Nu kan dat dus ook via Netflix. Thor: Ragnarok is de derde film die gebaseerd is op de comics over Thor. In deze film worden Thor en Loki verbannen naar de planeet Sakaar en moeten ze daar zien te ontsnappen én moeten ze voorkomen dat Asgard en Midgard vernietigd worden.

Bekijk deze film op Netflix

Fences

De film Fences mag zeker niet ontbreken op de Kijklijst. Deze dramafilm kwam in 2016 uit en werd geregisseerd door Denzel Washington. Hij speelde tevens de hoofdrol, samen met Viola Davis en Stephen Henderson. Fences is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van August Wilson, dat in 1987 de Pulitzerprijs won. Sindsdien probeerden diverse filmmakers al om het verhaal te verfilmen, maar Wilson wilde dat alleen een Afro-Amerikaan de film zou regisseren. Met Denzil Washington werd aan die eis van de in 2005 overleden toneelschrijver voldaan.

Bekijk deze film op Netflix

Coco

Het is alweer een jaar geleden dat er veel films van Disney van Netflix verwijderd werden. Er ontstond toen de vrees dat er geen titels uit de Disneystal meer op Netflix zouden verschijnen, omdat er gewerkt werd aan een eigen streamingdienst. Het afgelopen jaar hebben we meerdere malen bewijs gezien dat die angst zeker voor de korte termijn niet gegrond is. Zo verscheen in september nog Coco op Netflix, één van de meest populaire en succesvolle producties die voor Disney gemaakt zijn van de afgelopen jaren. Het thema van de film is het Mexicaanse feest Dag van de Doden en volgt de twaalfjarige Miguel. Het Mexicaanse jongetje ontdekt een familiegeheim en kan zo contact leggen met zijn overleden voorouders.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?